Home > Faxen > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Stel het aantal keren in dat het apparaat overgaat voordat het antwoordt (Belvertraging)

Stel het aantal keren in dat het apparaat overgaat voordat het antwoordt (Belvertraging)

Wanneer iemand uw apparaat belt, hoort u het geluid van normale telefoontonen. Het aantal keren dat de telefoon overgaat wordt bepaald door de optie belvertraging.
  • De instelling Belvertraging bepaalt hoe vaak het apparaat in de modus [Alleen fax] en [Fax/telefoon] overgaat voordat de oproep wordt beantwoord.
  • Als u een extern of tweede toestel op dezelfde lijn als het apparaat gebruikt, selecteert u het maximumaantal belsignalen.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Ontvangstmenu]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Belvertraging]. Druk op OK.
    4. Voer het gewenste aantal keren in dat u wilt dat de lijn overgaat voordat de oproep wordt beantwoord. Druk op OK.
      image
      • Als u [0] selecteert, wordt onmiddellijk opgenomen en klinkt er helemaal geen belsignaal. (alleen beschikbaar voor enkele landen)
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Belvertraging].
  2. Voer het gewenste aantal keer in dat u wilt dat de lijn overgaat voordat de oproep wordt beantwoord.
    image

Als u [0] selecteert, wordt onmiddellijk opgenomen en klinkt er helemaal geen belsignaal. (alleen beschikbaar voor enkele landen)

3. Druk op image.