Home > Faxen > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Kies de juiste ontvangstmodus

Kies de juiste ontvangstmodus

U dient een ontvangstmodus te kiezen afhankelijk van de externe apparaten en telefoondiensten die op uw lijn aanwezig zijn.

Standaard ontvangt uw apparaat automatisch alle faxen die ernaar worden verzonden. Met behulp van het onderstaande schema kunt u de juiste modus kiezen.

image

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Ontvangstmenu]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Ontvangstmodus]. Druk op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Alleen fax], [Fax/telefoon], [Ext. TEL/ANT] of [Handmatig] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Ontvangstmodus].
  2. Druk op image of image om de optie [Alleen fax], [Fax/telefoon], [Ext. TEL/ANT] of [Handmatig] weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
  3. Druk op image.