Home > Faxen > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Overzicht van ontvangstmodi

Overzicht van ontvangstmodi

In sommige ontvangstmodi wordt automatisch geantwoord ([Alleen fax] en [Fax/telefoon]). U kunt de belvertraging wijzigen voordat u deze modi gebruikt.

Alleen Fax
In de modus [Alleen fax] wordt elke oproep automatisch als fax beantwoord.
Fax/Telefoon
De modus [Fax/telefoon] helpt u om inkomende oproepen af te handelen doordat wordt herkend of het een fax of een telefoongesprek betreft. De oproepen worden als volgt verwerkt:
  • Faxen worden automatisch ontvangen.
  • Een telefoongesprek activeert het dubbele belsignaal om aan te geven dat u de oproep moet aannemen. Het dubbele belsignaal is een snel belsignaal afkomstig van uw apparaat.
Handmatig
De modus [Handmatig] schakelt alle automatische antwoordfuncties uit.

Als u in de modus [Handmatig] een fax wilt ontvangen, neemt u de hoorn van het externe toestel op. Wanneer u faxtonen hoort (korte herhaalde pieptonen), drukt u op de Startknop en selecteert u vervolgens [Ontvangen] om de fax te ontvangen. U kunt ook de functie Fax Waarnemen gebruiken om faxen te ontvangen door de hoorn op te nemen van een toestel op dezelfde lijn als die van het apparaat.

Ext. TEL/ANT (extern antwoordapparaat)
In de modus [Ext. TEL/ANT] beheert een extern antwoordapparaat uw inkomende oproepen.
Binnenkomende oproepen worden op de volgende manieren afgehandeld:
  • Faxen worden automatisch ontvangen.
  • Bellers kunnen een bericht op het externe antwoordapparaat achterlaten.