Home > Faxen > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Stel de F/T-beltijd (dubbel belsignaal) in

Stel de F/T-beltijd (dubbel belsignaal) in

Wanneer u de ontvangstmodus op [Fax/telefoon] instelt en de oproep een fax betreft, ontvangt uw apparaat deze automatisch. Als de oproep echter een normale oproep is, laat het apparaat het F/T-belsignaal horen (een dubbel belsignaal) gedurende de tijd die u hebt bepaald in de optie F/T-beltijd. Wanneer u het dubbele belsignaal hoort, betekent dit dat u een normale oproep op de lijn ontvangt.

Omdat het dubbele belsignaal alleen op het Brother-apparaat kan worden ingesteld, gaan externe en tweede toestellen niet over. U kunt echter de oproep op elke telefoon beantwoorden.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Ontvangstmenu]. Druk op OK.
    3. Selecteer [F/T beltijd]. Druk op OK.
    4. Voer in hoe vaak het apparaat een dubbel belsignaal geeft om u te waarschuwen dat u een normale telefoonoproep hebt. Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).
    image

Zelfs als beller ophangt tijdens het dubbel belsignaal, blijft het apparaat gedurende de ingestelde tijd bellen.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[F/T beltijd].
  2. Voer in hoe vaak het apparaat een dubbel belsignaal geeft om u te waarschuwen dat u een normale telefoonoproep hebt.
  3. Druk op image.
    image

Zelfs als beller ophangt tijdens het dubbel belsignaal, blijft het apparaat gedurende de ingestelde tijd bellen.