Home > Faxen > Telefoondiensten en externe apparaten > Extern antwoordapparaat > Een extern antwoordapparaat aansluiten

Een extern antwoordapparaat aansluiten

1. Stel uw externe antwoordapparaat in op het laagste aantal belsignalen dat is toegestaan. Neem contact op met uw telefoonbedrijf voor meer informatie. (De instelling voor de belvertraging van het apparaat is niet van toepassing.)
  2. Neem het uitgaande bericht op uw externe antwoordapparaat op.
  3. Stel het antwoordapparaat in op het aannemen van oproepen.
  4. Stel de ontvangstmodus op uw apparaat op [Ext. TEL/ANT] in.