Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Send en faxmeddelelse fra Brother-maskinen

Send en faxmeddelelse fra Brother-maskinen

Relaterede modeller:MFC‑J1300DW
  1. Læg dit dokument i ADF'en eller på scannerglaspladen.
  2. Tryk på image[Fax].
    image
    Hvis [Fax Prævisning] er indstillet til [Til], skal du trykke på image[Fax]>[Fax afsend].
    Touchskærmen viser:
    image
  3. Indtast faxnummeret på en af følgende måder:
    • Opkaldstastatur (indtast faxnummeret manuelt).

Tryk alle cifre i nummeret vha. touchskærmen.

• Opkaldshistorik

Tryk på [Opkalds- oversigt].

Tryk på [Genopk.], [Udgående opk.] eller [Nummervisningshistorik].

Hvis du vælger[Udgående opk.]eller[Nummervisningshistorik], skal du vælge det ønskede nummer og så trykke på[Anvend].

(Nummervisningsfunktion er ikke tilgængelig for Finland)

• Adressebog

Tryk på [Adressebog].

Gør et af følgende:

• Vælg det ønskede nummer, og tryk derefter på [Anvend]
      • Tryk på image, og indtast derefter det første bogstav i navnet, og tryk på [OK]. Tryk på det navn, du vil ringe op. Hvis navnet har to numre, skal du trykke på det ønskede nummer. Tryk på [Anvend].
      image

Hvis LDAP-søgningen er tilgængelig, vises resultatet på touchscreen'en med image.

4. Tryk på [Valg] for at ændre faxindstillingerne.
    Når du er færdig, skal du trykke på [OK].
  5. Tryk på [Faxstart].
    • Hvis du bruger ADF'en, begynder maskinen at scanne og sende dokumentet.
    • Hvis du bruger scannerglaspladen og vælger [S/H] i [Farveindstilling], begynder maskinen at scanne den første side.

Gå til næste trin.

• Hvis du bruger scannerglaspladen og vælger [Farve] i [Farveindstilling], spørger touchskærmen, om du vil sende en faxmeddelelse i farve.

Tryk på [Ja (farv fax)] for at bekræfte. Maskinen begynder at ringe op og sende dokumentet.

6. Når touchskærmen viser [Næste side?], skal du udføre en af følgende handlinger:
    • Tryk på [Nej], når du er færdig med at scanne sider.Maskinen begynder at sende dokumentet.
    • Tryk på [Ja] for at scanne en side mere. Anbring den næste side på scannerglaspladen, og tryk på [OK]. Maskinen begynder at scanne siden.
    Gentag dette trin for hver yderligere side.