Hjem > Scan > Konfiguration af scanningsindstillinger ved hjælp af Web Based Management > Indstil Scan Job e-mailrapporten vha. Web Based Management

Indstil Scan Job e-mailrapporten vha. Web Based Management

Når du scanner et dokument, sender maskinen automatisk en scan job e-mailrapport til den registrerede e-mailadresse.
  1. Start din webbrowser.

Indtast "http://maskinens IP-adresse" på browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen eller printserverens navn). F.eks. https://192.168.1.2

Hvis maskinen spørger om en adgangskode, skal du skrive den og derefter klikke på image.

2. Klik på fanen Scan.
  3. Klik på menuen Scan Job e-mail report (Scan job-e-mailrapport) i venstre navigationslinje.
  4. Indtast e-mailadressen i feltet Administrator Address (Administratoradresse).
  5. For de ønskede scanningsfunktioner skal du vælge On (Til) for at sende en scan job e-mailrapporten.
  6. Klik på Submit (Send).