Hjem > Sikkerhed > Netværkssikkerhedsfunktioner > Secure Function Lock 3.0 > Registrer en ekstern IC-kortlæser

Registrer en ekstern IC-kortlæser

Når du tilslutter en ekstern IC-kortlæser, skal du bruge webbaseret administration til at registrere kortlæseren. Din maskine understøtter eksterne IC-kortlæsere, der bruger en HID-klassedriver.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis maskinen spørger om en adgangskode, skal du skrive den og derefter klikke på image.
  4. Klik på fanen Administrator.
  5. Klik på menuen External Card Reader (Ekstern kortlæser), og indtast derefter de nødvendige oplysninger.
  6. Klik på Submit (Send).
  7. Genstart Brother-maskinen for at aktivere konfigurationen.
  8. Træk strømkablets stik ud af stikkontakten.
  9. Slut kortlæseren til maskinen, og sæt strømkablets stik i stikkontakten.
    image
  10. Rør ved kortlæseren, hvis du bruger kortgodkendelse.