Hjem > Netværk > Understøttede, grundlæggende netværksfunktioner

Understøttede, grundlæggende netværksfunktioner

Printerserveren understøtter forskellige funktioner, afhængigt af operativsystemet. Brug denne tabel til at se, hvilke netværksfunktioner og forbindelser der understøttes af de enkelte operativsystemer.

Styresystemer

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Windows Server 2008/2012/2012 R2/2016

macOS

Udskrivning

Ja

Ja

Ja

Scanning

Ja

Ja

PC-FAX-afsendelse (Kun tilgængelig for visse modeller) *1

Ja

Ja

PC-FAX-modtagelse(Kun tilgængelig for visse modeller) *1

Ja

BRAdmin Light *2 *4

Ja

Ja

BRAdmin Professional *4 *3

Ja

Ja

Web Based Management *4

Ja

Ja

Ja

Fjernkonfiguration (Kun tilgængelig for visse modeller) *1

Ja

Status Monitor

Ja

Ja

Driverdistributionsguide

Ja

Ja

*1
Ikke tilgængeligt for DCP-modeller.
*2
BRAdmin Light kan downloades på siden for din model på support.brother.com.
*3
BRAdmin Professional kan downloades fra siden for din model på support.brother.com.
*4
Standardadgangskoden til at logge på administration af maskinindstillinger er initpass. Vi anbefaler, at du ændrer adgangskoden for at beskytte din maskine mod uautoriseret adgang.