Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Kontroller og annuller en ventende faxmeddelelse

Kontroller og annuller en ventende faxmeddelelse

Relaterede modeller:MFC‑J1300DW
Følg disse skridt for at se eller annullere faxer, der er lagret i maskinens hukommelse og venter på afsendelse. Hvis der ingen faxjobs ligger i hukommelsen, viser displayet [Ingen jobkø]. Du kan annullere et faxjob, før faxen sendes.
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Mgl.jobs].
  2. Udfør følgende trin for hvert job, du vil se eller annullere:
    1. Tryk på image eller image for at bladre gennem de ventende job. Tryk på et job, hvis du vil annullere det.
    2. Tryk på [OK].
    3. Tryk på [Ja] for at bekræfte, eller tryk på [Nej] for at afslutte uden at annullere.
  3. Når du er færdig, skal du trykke på image.