Tildel en genvej til et IC-kort med IC-kortlæseren

Du kan tildele én maskingenvej til dit IC-kort. Når du holder dit IC-kort mod den IC-kortlæser, der er sluttet til maskinen, vises din personlige genvej automatisk på touchskærmen.
image
  • Du kan ikke bruge det samme IC-kort til forskellige genveje.
  • Hvis du vil bruge IC-kortet til en anden genvej, skal du først afregistrere kortet og derefter registrere det for den nye genvej.

Før en genvej tildeles til et IC-kort, skal der registreres en ekstern IC-kortlæser. Brug Web Based Management til registrering af kortlæseren. Din maskine understøtter eksterne IC-kortlæsere, der bruger en HID-klassedriver.

1. Start din webbrowser.

Indtast "http://maskinens IP-adresse" på browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen eller printserverens navn). F.eks. https://192.168.1.2

Hvis maskinen spørger om en adgangskode, skal du skrive den og derefter klikke på image.

2. Klik på fanen Administrator.
  3. Klik på menuen External Card Reader (Ekstern kortlæser), og indtast derefter de nødvendige oplysninger.
  4. Klik på Submit (Send).
  5. Genstart Brother-maskinen for at aktivere konfigurationen.
  6. Træk strømkablets stik ud af stikkontakten.
  7. Slut kortlæseren til maskinen, og sæt strømkablets stik i stikkontakten.
    image
  8. Tryk på image [Genveje] på displayet.
  9. Tryk på image eller image for at vælge de genvejsskærme, der indeholder den genvej, du vil tildele til dit IC-kort.
  10. Tryk på og hold genvejen nede, indtil indstillingerne vises.
  11. Tryk på [Registrér kort/NFC].
  12. Hold IC-kortet mod den IC-kortlæser, der er sluttet til maskinen.
  13. Tryk på [Registrer].
    Genvejen tildeles til IC-kortet.