Hjem > Fejlfinding > Udskrivningsproblemer

Udskrivningsproblemer

Problem Løsning
Printeren udskriver ikke, eller der modtages en udskrivningsfejl.
  • Sidder kablet godt fast (når du bruger et USB-kabel)?

Kontrollér, at kablet er tilsluttet korrekt.

• Er rullen installeret korrekt?

Ellers skal du fjerne rullen og geninstallere den. Mere information imageimage Relaterede emner

• Er der nok rulle tilbage?

Ellers skal du installere en ny rulle.

• Er rullerummets dæksel åbent?

Kontrollér, at rullerummets dæksel er lukket.

• Er der opstået en udskrifts- eller transmissionsfejl?

Sluk printeren, og tænd den derefter igen.Hvis der stadig er problemer, skal du kontakte Brother Support.

Printeren fremfører ikke papir.
  • Er der snavs eller fnuller på valsen, som forhindrer den i at rulle frit?

Rengør rullen. Mere information imageimage Relaterede emner

• Kontrollér, at papirudgangen ikke er blokeret.
  • Fjern rullen, og installer den igen. Mere information imageimage Relaterede emner
  • Kontrollér, at rullerummets dæksel er lukket omhyggeligt.
Printeren fremfører papir uafbrudt.
  • Åbn rullerummets dæksel.
  • Tryk på image (Tænd-/sluk-knap) eller image (Tilbage) for at annullere udskriftsjobbet.
  • Sluk printeren.
Printeren holder ikke pause mellem labelerne.
  • Kontrollér, at du har indtastet medieoplysningerne korrekt. Du kan indstille medieoplysningerne ved hjælp af Indstilling af papirstørrelse i Printerindstillingsværktøj.
  • Hvis sensoren er beskidt, skal du tørre den af med en tør vatpind.
    image
    image
    1. Mediesensor
  • Kontrollér, at der ikke er genstande, der blokerer for sensoren.
Når du udskriver via USB-kablet, stopper printeren flere gange og fortsætter derefter med at udskrive. Er printeren indstillet til sekventiel udskrivning? I så fald skal du indstille udskrivningstilstanden til bufferudskrivning.
  • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019:

Klik på Start > Indstillinger > Enheder > Printere og scannere. Klik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på Åbn kø. Klik på Printer > Udskriftsindstillinger.

Klik på fanen Andre, og vælg indstillingen Når en side med data er modtaget.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på Kontrolpanel på skærmen Apps. Klik på Hardware og lyd > Enheder og printere. Højreklik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på menuen Udskriftsindstillinger.

Klik på fanen Andre, og vælg indstillingen Når en side med data er modtaget.

• Windows 7:

Klik på Start > Enheder og printere. Højreklik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på menuen Udskriftsindstillinger.

Klik på fanen Andre, og vælg indstillingen Når en side med data er modtaget.

Der opstår en fejl, når rullen ikke kan fremføres til startpositionen for udskriften. Hvis der opstår en fremføringsfejl, skal du bruge Indstilling af papirstørrelse i Printerindstillingsværktøj til at vælge de korrekte papirindstillinger for printeren eller klikke på Vælg medie for at kontrollere, om der er valgt korrekt medie i printerens indstillinger.

Problemer med det udskrevne billede

Problem Løsning
Udskrevet papir indeholder striber eller tegn på dårlig kvalitet, eller papiret fremføres ikke korrekt. Er printhovedet eller rullen snavset?

Printhovedet forbliver normalt rent ved normal brug, men fnuller eller snavs fra rullen kan sidde fast på printerhovedet. Hvis det sker, skal du rengøre valsen. Mere information imageimage Relaterede emner

Udskriftskvaliteten er dårlig.
  • Er der støv eller snavs på printhovedet eller rullen, som forhindrer den i at rulle frit?

Rengør printhovedet eller rullen. Mere information imageimage Relaterede emner

• Juster udskrivningstætheden. Udskriftstætheden kan angives i Printerindstillingsværktøj.
Udskrevne stregkoder kan ikke læses.
  • Udskriv labels, så stregkoderne er justeret i forhold til printhovedet som vist nedenfor:

image
    1. Printhoved
    2. Stregkoder
    3. Udskriftsretning
  • Prøv med en anden stregkodelæser.
  • Indstil Udskrivningshastighed til en langsommere indstilling. Udskrivningshastigheden kan indstilles i Printerindstillingsværktøj. Mere information imageimage Relaterede emner
  • Juster Udskrivningstæthed. Udskriftstætheden kan angives i Printerindstillingsværktøj. Mere information imageimage Relaterede emner
  • Kontrollér altid, at stregkodelabels kan læses af stregkodelæseren.
Papirets topmargen er anderledes end printerindstillingen.
  • Sørg for, at rullens udvendige diameter er inden for 66 mm.
  • Kontrollér, at afrivningspositionsindstillingen (Opad/Nedad) er korrekt.
  • Er de korrekte medierulleholdere installeret i printeren?

Printerproblemer

Problem Løsning
LED-indikatoren eller displayet lyser ikke.
  • Er batteriet sat korrekt i?

Sørg for, at batteriet er sat korrekt i. Hvis det er tilfældet, skal du kontrollere, at batteriet er tilstrækkeligt opladet.

• Er adapterledningen korrekt tilsluttet?

Sørg for, at kablet er tilsluttet korrekt.

• Hvis LED-indikatoren eller displayet stadig ikke lyser, skal du kontakte Brother Support.
Der opstår en datatransmissionsfejl på computeren.
  • Er der valgt den korrekte port?

Kontrollér, at den korrekte port er valgt.

• Er printeren i afkølingstilstand?

Meddelelsen Nedkøler vises på displayet.

Vent, til meddelelsen forsvinder, og prøv derefter at udskrive igen.

• Er der uafsluttede udskriftsjob?

Hvis du forsøger at udskrive, mens andre brugere udskriver store mængder data, kan printeren ikke modtage dit udskriftsjob, før de igangværende udskriftsjob er gennemførte. Hvis dette sker, skal du sende udskriftsjobbet igen, når de andre job er gennemført.

Jeg vil nulstille printeren/slette de data, der er overført fra computeren. imageimage Relaterede emner
Jeg vil annullere det aktuelle udskriftsjob. Sørg for, at printeren er tændt, og tryk derefter på image (Tænd-/sluk-knap) eller knappen image (Tilbage).
Printhovedet, motoren eller batteriet er for varmt.
  • Hoved:

Hvis printhovedet bliver for varmt, kan der blive udskrevet på papiret i områder, hvor der ikke skulle udskrives. Denne tilstand er normal, når der udskrives dokumenter med en masse ”sort” indhold.

Printeren standser og genoptager udskrivningen, når printhovedet er kølet af.

For at undgå eller udskyde denne tilstand kan du udskrive med en lysere tæthedsindstilling, reducere de sorte områder, der skal udskrives (fjern f.eks. baggrundsskygger og farver i grafer og præsentationsdokumenter), og sørge for, at printeren har tilstrækkelig ventilation og ikke er anbragt på et lukket område.

• Motor eller batteri:

Brug ikke printeren konstant. Hvis printeren bruges konstant, bliver motoren eller batteriet for varmt. I det tilfælde standser printeren og genoptager udskrivningen, når motoren eller batteriet er kølet af.

Overførsel af programmet mislykkedes. Systemet genopretter programmet, hvis det overføres igen. Kontakt din Brother-forhandler eller Brother Support for at få hjælp til at løse problemet.