Hjem > Fejlfinding > Fejlmeddelelser og vedligeholdelsespåmindelser

Fejlmeddelelser og vedligeholdelsespåmindelser

Fejlmeddelelse Årsag/løsning
Batt. ringe Udskift batteri Batteriet kan være opbrugt. Udskift batteriet med et nyt.

Besøg Brother support-websiden på support.brother.com.

Database-registrerings Problem! Der opstår en fejl, når en skabelon, der specificerer en forkert kode eller en ikke-eksisterende kode i en tilknyttet database, forsøges udskrevet.
Genoplad batteri! Er batteriniveauet på det genopladelige batteri lavt?

Brug lysnetadapteren og lysnetledningen til at tilslutte printeren til en stikkontakt, eller brug biladapteren til at slutte printeren til et jævnstrømsstik for at oplade batteriet.

Du kan også oplade batteriet ved hjælp af et USB-kabel (medfølger ikke).

Huk. fuld! Sørg for, at de data, du overfører, ikke overstiger kapaciteten for brugerlagringsområdet.
Høj temp! Er printerens temperatur for høj?

Når indstillingen Linerless rulle er aktiv, og printeren bliver for varm, vises fejlmeddelelsen. Vent, til printeren er kølet af.

Ingen skabelon valgt!
  • Der er ingen skabelon med det angivne nummer.

Angiv det korrekte nummer.

• Ved udskrivning af en skabelon angives en fejl, hvis den angivne skabelon ikke findes.
  • Skabelonen blev ikke overført. Registrer skabelonen med det specificerede nummer i printeren.
Kan ikke opd. data Prøv at opd. dataene igen.
  • Kontrollér ftp-serverindstillingen for funktionen Fjernopdatering.
  • Sørg for, at indstillingsfilen er gemt på den angivne placering.
  • Sørg for, at den fil, som administratoren har angivet, findes i mappen på ftp-serveren.
Kommunik.-fejl!
  • Dataoverførslen mislykkedes. Når en skabelon sendes som en BLF-fil, skal du sørge for, at det modelnavn, der er angivet i filen, svarer til din printers modelnavn.
  • Er Wi-Fi- eller Bluetooth-forbindelsen blevet afbrudt?

Sluk printeren, og tænd den derefter igen.

Lavt batteri! Fejlmeddelelsen vises lige inden udskrivning, og når printeren ikke kan udskrive på grund af det svage batteri, selvom printeren er tilsluttet og opladet ved hjælp af en adapter, USB-kabel eller ladestation.
Luk låget! Er rullerummets dæksel åbent?

Kontrollér, at dækslet til rullerummet er lukket.

Masselager- handling Fejl! Er printeren i masselagringstilstand?
  • Printerens filsystem kan være ødelagt, eller en fils navn eller indhold blev ændret, mens filen blev overført eller behandlet. Sluk printeren, og tænd den derefter igen.
  • Prøv ikke på at få adgang til filerne på printeren under masselagringsbehandling for at undgå flere problemer.
Opladn.fejl Kan ikke oplade Er batteriet ikke fuldstændig opladet på trods af gentagne opladninger?

Kontrollér, at batteriet er installeret korrekt. Hvis opladning stadig ikke lykkes, kan batteriet være forringet. Udskift batteriet med et nyt.

Systemfejl! XX Hvis fejlmeddelelsen vises, skal du kontakte Brother Support.
Tjek medie!
  • Er den korrekte rulle installeret?

Kontrollér, at den korrekte medietype (udstanset label eller uendelig tape) og størrelse er installeret.

• Er rullen installeret korrekt?

Ellers skal du fjerne rullen og geninstallere den. Mere information imageimage Relaterede emner

• Er der nok rulle tilbage?

Ellers skal du installere en ny rulle.

Udskriftsdata er for store
  • Printeren modtager et udskriftsjob, der overskrider den maksimale udskriftslængde.
  • Udskriftsjob på over 3 m og inkompatible filer kan ikke udskrives.
Ur ikke indstillet Indstil dato og klokkeslæt.

WPS blev ikke tilsluttet 1 Prøv at tilslutte igen

WPS blev ikke tilsluttet 2 Prøv at tilslutte igen

Wi-Fi-routeren/accesspointet blev ikke fundet, eller der blev fundet flere Wi-Fi-routere/accesspoints.
  • Kontrollér, at kun én Wi-Fi-router/ét Wi-Fi-accesspoint inden for rækkevidde har en aktiv WPS-metode, og prøv igen.
  • Prøv at starte forfra igen efter nogle minutter for at undgå interferens fra andre routere/accesspoints.