Hjem > Fejlfinding > Hvis du har problemer med din maskine

Hvis du har problemer med din maskine

I dette kapitel forklares det, hvordan du kan løse almindelige problemer, du kan komme ud for, når du bruger printeren. Hvis du har problemer med printeren, skal du først kontrollere, at du har udført følgende handlinger korrekt:

• Tilslut printeren til en computer ved hjælp af et USB-kabel, eller installer batteriet.
  • Tilslut lysnetadapteren (valgfrit). Mere information imageimage Relaterede informationer
  • Tilslut biladapteren (valgfrit). Mere information imageimage Relaterede informationer
  • Fjern al beskyttelsesemballage fra printeren.
  • Installer og vælg den korrekte printerdriver. Mere information imageimage Relaterede emner
  • Tilslut printeren til en computer eller mobilenhed. Mere information imageimage Relaterede informationer
  • Luk rullerummets dæksel helt.
  • Indsæt mediet korrekt. Mere information imageimage Relaterede informationer

Hvis du stadig oplever problemer imageimage Relaterede informationer Hvis du stadig ikke kan løse problemet efter at have læst disse punkter, skal du gå ind på Brother support-websiden på support.brother.com.