Hjem > Opsætning af din printer > Indsætning af rullen

Indsætning af rullen

1. Tryk på rullefrigørelseshåndtaget for at åbne dækslet til rullerummet.
    image
    1. Rullefrigørelseshåndtag
  2. Skub begge rulle-guider udad .
    image
  3. Sørg for, at rullen er justeret korrekt, og indsæt den derefter i rullerummet.
    BEMÆRK
    Hvis rullens kerne stiller ud, skal du fladgøre kanterne inden indstilling som illustreret.
    image
    1. Udskriftsside (vender udad på rullen)
  4. Luk rullerummets dæksel, indtil det klikker på plads.
    image
  5. Hvis displayet viser [Vælg medie] eller [Autoregistr.], skal du vælge den ønskede indstilling. Du kan konfigurere disse indstillinger senere ved at gå til [Medie].
    BEMÆRK
    Brug originale Brother-medier for at få de bedste resultater.
    image
    • Når der bruges udstansede labels, skal du indstille papirtypen til Udstandset label og trykke på knappen image (Fremfør)/OK, efter rullen er sat i. Printeren indfører labelen til formularens startposition.
    • Følg isætningsproceduren i omvendt rækkefølge for at fjerne rullen.
    • Sørg for, at de indsatte ruller drejer frit mellem rulle-guiderne.

Skift af medierulleholdere for at bruge medier i brugerdefineret størrelse

For at bruge medier i brugerdefineret størrelse skal du sætte medierulleholdere, der passer dine mediers kernestørrelse, på rulle-guiderne.

BEMÆRK
  • Det er muligvis ikke alle typer medierulleholdere, der følger med din printer. Kontakt din lokale Brother-forhandler, hvis du vil købe ekstra medierulleholdere.
  • Hvis du vil se, hvilke mediekernestørrelser de forskellige medierulleholdere understøtter, kan du finde oplysningerne på midten af medierulleholderen.
  • Hvis du bruger medierulleholdere i flere forskellige størrelser, skal du sørge for, at siderne i samme størrelse vender mod hinanden, når de sidder på rulle-guiderne.
  1. Tryk på rullefrigørelseshåndtaget for at åbne dækslet til rullerummet.
  2. Hold den venstre rulle-guide, så den ikke drejer, og fjern derefter den aktuelt indsatte medierulleholder ved hjælp af en almindelig skruetrækker.
    image
  3. Hold den højre rulle-guide, så den ikke drejer, og fjern derefter den aktuelt indsatte medierulleholder ved hjælp af en almindelig skruetrækker.
  4. Fastgør de medierulleholdere, der passer til dine mediers kernestørrelse til rulle-guiderne ved hjælp af en almindelig skruetrækker. Sørg for, at du bruger den samme størrelse medierulleholdere.
    image
  5. Sæt rullen i. Du finder flere oplysninger, imageimage Relaterede emner
  6. Luk dækslet til rullerummet, og tryk, indtil det klikker på plads.
  7. Hvis displayet automatisk viser [Vælg medie] eller [Autoregistr.], skal du vælge den ønskede indstilling. Du kan konfigurere disse indstillinger senere ved at gå til menuen [Medie]

Brug af stop til rulleholder

Stoppet til rulleholderen forhindrer rulle-guiderne i at lukkes. Det er ideelt at reducere den afstand, der er nødvendig til at udvide rulle-guiderne for at indlægge rullen.
  1. Fjern bagpapiret fra de to steder på stoppet til rulleholderen som vist i illustrationen.
    image
  2. Udvid rulle-guiderne udad, og fastgør stoppet til rulleholderen til den inderste del af rillen.
    image
    image
    • Stoppet til rulleholderen er kompatibelt med rullebredden på 76 mm.
    • Fastgør stoppet til rulleholderen med rulle-guiderne vendt udad.
    • Stoppet til rulleholderen kan fastgøres på hver side af rillen.
    • Fastgør stoppet til rulleholderen for at forhindre, at der samler sig overskydende luft mellem klæbelaget og printeren.
    • Rengør den klistrede del af printeren inden fastgørelse.

Afrivningsmedier

Kvitteringer, labels og faner kan rives af ved at trække op eller ned i papiret i henhold til den indstillede skæreposition. Linerless medie kan kun rives af opad.
image
  1. Øvre afrivningsstang
  2. Nedre afrivningsstang
FORSIGTIG
Rør ikke ved knivbladet på afrivningsstangen.
image
  • Standardindstillingen [Afrivn.kant] er indstillet til [Opad]. (Når Uden bagpapir er indstillet til Til under fanen Avanceret i Printerindstillingsværktøj, er indstillingen [Afrivn.kant] ikke tilgængelig).
  • Hvis du vil justere afskæringspositionen, skal du åbne Printerindstillingsværktøj, gå til Udskrivningsposition/sensorer i Enhedsindstillinger og derefter angive den indstilling, du ønsker, i feltet Afrivningsjustering. Mere information imageimage Relaterede emner