Hjem > Opsætning af din printer > Opladning af batteriet

Opladning af batteriet

Tip til brug af batteriet

Oplad det genopladelige batteri fuldt inden brug af printeren.
image
  • Udskrivning med høj tætningsgrad (mørk) aflader batteriet hurtigere end udskrivning med lav tætningsgrad. Du kan justere indstillingen for udskrivningstæthed i enhedsindstillingerne. Mere information imageimage Relaterede emner
  • Batteriladning skal finde sted i et miljø med en temperatur mellem 0 og 40 °C, ellers bliver batteriet ikke opladet. Hvis opladningen standser, fordi temperaturen er for lav eller for høj, skal du anbringe printeren i omgivelser med en temperatur på mellem 0 og 40 °C og prøve at oplade igen.
  • Det anbefalede opladningstemperaturinterval for batteriet er fra 5 til 35 °C.
  • Hvis du bruger printeren, når batteriet er installeret, og lysnetadapteren eller biladapteren er tilsluttet, stopper opladningen muligvis, selvom batteriet ikke er helt opladet.
Batteriegenskaber

Sådan sikrer du den bedst mulige ydelse og den længste levetid for batteriet:

• Undgå at bruge eller opbevare batteriet på steder, hvor temperaturen er meget høj eller lav, da batteriet hurtigere kan forringes.
  • Fjern batteriet, når printeren ikke bruges i længere tid.
  • Opbevar batterierne under 50 % opladet et køligt, tørt sted og uden for direkte sollys.
  • Oplad batteriet hver sjette måned, hvis det ikke bruges i lang tid.
  • Det er normalt og risikofrit, at printeren bliver varm under opladning. Fjern opladeren, og hold op med at bruge printeren, hvis den bliver varm at røre ved.
  • Når printeren er tændt, vises batteristatus på displayet.

Oplysninger om indikation af batteriets ladetilstand kan findes imageimage Relaterede emner

Opladning af batteriet ved hjælp af et USB-kabel

image
  • USB TypeC-kablet medfølger ikke.
  • Kompatibelt USB-kabel: USB TypeC til USB TypeC (5 V, 1,5 A eller mere)
  • Kompatibel USB-oplader: USB TypeC (5 V, 1,5 A eller mere)
  1. Sørg for, at batteriet er sat i printeren.
  2. Åbn USB-portdækslet.
  3. Tilslut USB-kablet til USB-porten på printeren og derefter enten til computeren eller til en kompatibel USB-oplader.

Opladning af batteriet ved hjælp af en lysnetadapter (ekstraudstyr)

Lysnetadapteren og lysnetledningen er ekstraudstyr. Køb den lysnetadapter og lysnetledning, som passer til den region, hvor printeren skal bruges, når du køber printeren.
  1. Sørg for, at batteriet er sat i printeren.
  2. Åbn dækslet til DC-stikket, og tilslut lysnetadapteren (PA-AD-600A) til printeren.
  3. Tilslut lysnetledningen til lysnetadapteren.
  4. Tilslut lysnetledningen til en stikkontakt i nærheden (100-240 VAC, 50-60 Hz).
    image
    1. Lysnetadapter
    2. Lysnetledning

Opladning af batteriet ved hjælp af en biladapter (ekstraudstyr)

Tilslut printeren til din bils 12 V jævnstrømsstik (cigarettænder el.lign.) for at oplade det genopladelige batteri.
image
Biladapteren er ekstraudstyr.
  1. Sørg for, at batteriet er sat i printeren.
  2. Tilslut biladapteren (PA-CD-600CG/PA-CD-600WR) til bilens 12 V jævnstrømsstik.
  3. Åbn dækslet til DC-stikket, og tilslut biladapteren til printeren.
    image
    1. Biladapter

Opladning af batteriet ved hjælp af batteriladeren (ekstraudstyr) eller ladestationen (ekstraudstyr)

Batteriet kan oplades med batterilader (ekstraudstyr) eller ladestation (ekstraudstyr). Mere information imageimage Relaterede emner

Sådan stoppes opladning af batteri

For at stoppe batteriopladningen skal du afbryde forbindelsen mellem printeren og computeren eller strømkilden.