Hjem > Installation af software > Tilslut printeren til en computer eller mobilenhed > Tilslutning af printeren til en mobilenhed ved hjælp af NFC (Android)

Tilslutning af printeren til en mobilenhed ved hjælp af NFC (Android)

Standardparringsindstillingerne varierer afhængigt af model og område.
  1. Kontrollér, at printerens Bluetooth-indstillinger og mobilenhedens Bluetooth- og NFC-indstillinger er aktiveret.
  2. Tryk din mobilenhed mod printeren.
    image
    image
    • Printerens Bluetooth-tilstand skal være indstillet til [Klassisk og LS], [Klassisk] eller [Lav strøm].
    • Det er muligvis ikke alle Android-enheder, der kan oprette forbindelse til din printer.