Hjem > Installation af software > Tilslut printeren til en computer eller mobilenhed > Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af Bluetooth-forbindelse

Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af Bluetooth-forbindelse

Følg anbefalingerne fra producenten af dine Bluetooth-kompatible enheder (computere og mobilenheder) eller din Bluetooth-adapter, og installer eventuel nødvendig hardware og software.

1. Tryk på knappen Menu/image (Vælg) for at vælge menuen [Bluetooth], og tryk derefter på knappen image (Fremfør)/OK.
  2. Vælg menuen [Til/Fra], og tryk derefter på knappen image (Fremfør)/OK. Vælg [Til].
  3. Brug Bluetooth-administrationssoftwaren til at finde printeren.
    Vælg printernavnet (hvor XXXX er de sidste fire cifre i printerens serienummer). Du kan finde labelen med serienummeret på bunden af printeren.
    Bluetooth-kommunikation er nu tilgængelig.
BEMÆRK
  • Du kan også ændre printerens kommunikationsindstillinger ved hjælp af Printerindstillingsværktøj. Mere information imageimage Relaterede informationer
  • Bluetooth-tilstand er som standard indstillet til [Klassisk og LS], så to identiske Bluetooth-navne (for Classic og Low Energy) kan blive vist i din Android-enheds Bluetooth-menu.
  • Hvis kodeordet vises på displayet, mens der oprettes forbindelse, skal du kontrollere, at det er identisk med det på computeren eller mobilenheden og derefter trykke på knappen OK.
  • Vi anbefaler indstilling af en ny Bluetooth-PIN-kode ved hjælp af Printerindstillingsværktøj for at beskytte din printer mod uautoriseret adgang.