Hjem > Printerindstillinger > Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows)

Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows)

• Kontrollér, at printerdriveren er korrekt installeret, og du kan udskrive.
  • Tilslut printeren til en computer med et USB-kabel.
image
  • Printerindstillingsværktøjet installeres sammen med printerdriveren og anden software, når du bruger installationsprogrammet.
  1. Tilslut den printer, du vil konfigurere, til computeren.
  2. Start printerindstillingsværktøjet.
    • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019:

Klik på Start>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på ikonet Printer Setting Tool på skærmen Apps.

• Windows 7

Klik på Start>Alle programmer>Brother>Label & Mobile Printer>Printer Setting Tool.

Hovedvinduet vises.

image
    1. Printer
      Viser en liste over tilsluttede printere.
    2. Kommunikationsindstillinger

(RJ-3250WB) Angiver kommunikationsindstillinger for kabelbaseret LAN, trådløst LAN (Wi-Fi) og Bluetooth.

(RJ-3230B) Angiver kommunikationsindstillinger for kabelbaseret LAN og Bluetooth.

3. Enhedsindstillinger
      Angiver enhedsindstillinger.
    4. P-touch Template-indstillinger

Angiver P-touch Template-indstillinger.

Mere information imageimage P-touch skabelonvejledning/ Command Reference (findes kun på engelsk). Du kan downloade den nyeste version fra Brother support-websiden på support.brother.com/manuals.

5. Indstilling af papirstørrelse
      Tilføj medieoplysninger og indstillinger til printerdriveren for at bruge en størrelse, der ikke findes på listen Papirstørrelse i printerdriveren.
      BEMÆRK
      For at åbne Indstilling af papirstørrelse skal du være logget på med administratorrettigheder.
    6. Afslut
      Lukker vinduet.
  3. Kontrollér, at den printer, du vil konfigurere, vises ud for Printer.

Hvis der vises en anden printer, skal du vælge den ønskede printer på rullelisten.

4. Vælg de indstillinger, du vil ændre, og angiv eller rediger derefter indstillingerne i dialogboksen.
  5. Klik på Anvend for at anvende indstillingerne på printeren.
  6. Klik på Afslut i hovedvinduet for at afslutte angivelsen af indstillinger.

image
Brug kun Printer Setting Tool (Printerindstillingsværktøj) til at konfigurere printeren, når printeren er inaktiv. Printeren vil muligvis ikke fungere korrekt, hvis du forsøger at konfigurere den, mens den behandler eller udskriver et udskriftsjob.