Hjem > Printerindstillinger > Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows) > Funktionen Indstilling af papirstørrelse i Printerindstillingsværktøj (Windows)

Funktionen Indstilling af papirstørrelse i Printerindstillingsværktøj (Windows)

Brug Indstilling af papirstørrelse i printerindstillingsværktøjet til at tilføje papirstørrelser, der ikke er tilgængelige på listen Papirstørrelse i printerdriveren.

Før du udskriver med et andet papirformat end de tilgængelige, skal du registrere den nye papirstørrelse ved at sende den til printeren.

Udskrivning med en papirstørrelse, der ikke er registreret i printeren, giver muligvis forkerte udskriftsresultater.

image
  1. Nuværende indstillinger
    Viser de aktuelle indstillinger for det valgte papirformat.
  2. Ny
    Klik på denne knap for at få vist dialogboksen Ny og registrere en ny papirstørrelse.
    BEMÆRK
    Registrer ikke en papirstørrelse, som allerede har været registreret, for at undgå forkerte udskrivningsresultater. Hvis du vil bruge papir i samme størrelse som et, der allerede er registreret, skal du vælge den ønskede størrelse på listen Registrerede papirstørrelser i dialogboksen Indstilling af papirstørrelse og derefter ændre og overskrive indstillingerne i dialogboksen Rediger.
  3. Rediger
    Redigerer indstillingerne for det valgte papirformat.

Hvis du vil gemme det valgte papirformat med de nye indstillinger, skal du klikke på Overskriv. Hvis du vil tilføje et papirformat med de nye indstillinger, skal du ændre navnet i feltet Paperstørrelsesnavn og derefter klikke på Tilføj.

4. Slet
    Sletter det valgte papirformat. Et slettet papirformat kan ikke gendannes.
  5. Importer
    Læser den tekstfil, der indeholder papirformatindstillingerne, og bruger den til at erstatte indholdet på listen Registrerede papirstørrelser.
    BEMÆRK
    Når listen importeres, erstattes alt indholdet på listen Registrerede papirstørrelser med de importerede papirformater.
  6. Eksporter
    Eksporterer papirformaterne på listen Registrerede papirstørrelser til en fil. De eksporterede formater kan derefter distribueres til andre computere.
  7. Luk
    Afslutter vinduet Indstilling af papirstørrelse og vender tilbage til hovedvinduet i printerindstillingsværktøjet.
  8. Indstilling
    Klik på image, og vælg derefter en handling.

Klik på Registrer papirstørrelsen på printeren for at registrere indstillingerne for det valgte papirformat i printeren.

Klik på Gem i kommandofil for at eksportere papirindstillingerne som en kommandofil. (Filtypenavnet er BIN).

BEMÆRK
Når papirformatet er registreret med printeren, og der klikkes på Luk, vises dialogboksen Indstilling af papirstørrelse med den tilføjede papirstørrelse på listen Registrerede papirstørrelser. Hvis softwaren kører, skal du afslutte softwaren og derefter starte den igen, så det nye papirformat vises på listen.
image
  • Hvis følgende funktioner bruges, kan du hurtigt anvende deres indstillinger på printeren:
    • Masselagringsfunktion
    • Bluetooth (Object Push Profile (OPP))
    • Wi-Fi (File Transfer Protocol (FTP)) (RJ-3250WB)
  • Disse kommandoer skal kun bruges til at anvende indstillingerne på en printer. Disse kommandoer kan ikke importeres til Indstilling af papirstørrelse.

Dialogboksen Ny

image
  1. Paperstørrelsesnavn
    Indtast navnet på det papirformat, der skal tilføjes.
  2. Papirtyper
    Vælg papirtype.
  3. Detaljerede indstillinger
    Angiv detaljer for det papirformat, der skal tilføjes.
  4. Avanceret udskriftsjustering
    Klik på denne knap for at få vist dialogboksen Avanceret udskriftsjustering, og foretag avancerede udskriftsjusteringer for hvert enkelt papirformat.
  5. Annuller
    Annullerer indstillingerne og lukker dialogboksen. Indstillingerne bliver ikke ændret.
  6. Tilføj
    Klik på denne knap for at tilføje papirformatet og anvende indstillingerne.

Dialogboksen Avanceret udskriftsjustering

image
  1. Justering af udskriftsreferencepunkt
    Juster placeringen af referencepunktet (oprindelsespunkt for udskrift). Derved rettes forkert justerede udskrifter, der opstår som følge af forskelle mellem printermodeller eller visse softwares faste margener.
  2. Afrivningsjustering
    Juster skærepositionen, når papiret afskæres ved hjælp af afrivningsstangen.
  3. Energiniveau
    Juster mængden af varme (energi) fra printhovedet, f.eks. med specialpapir.
    image
    Der kan være kontrastvariationer i udskriftsresultatet grundet driftsmiljøet og de anvendte medier. Rediger indstillingerne efter behov.
  4. Mediesensor (transmissiv/mellemrum)
    Juster den nøjagtighed, hvormed transmissiv/mellemrumssensoren registrerer mellemrummene for udstansede labels og den mængde lys, sensoren udsender.

Indstillinger kan angives, når Papirtyper er indstillet til Udstandset label.

image
    Indstillingerne for Mediesensor (transmissiv/mellemrum) i dialogboksen Enhedsindstillinger kan påvirke registreringen og kalibreringsresultaterne. Sørg for at angive de passende værdier.

Eksempler på indstillinger:

Indstilling EX1 Indstilling EX2
    Enhedsindstillinger +2 -2
    Indstilling af papirstørrelse +2 +2
    Faktisk effekt 4 0

5. Mediesensor (reflekterende/linje)
    Juster den nøjagtighed, hvormed den reflekterende/sorte mærke-sensor registrerer sorte mærker og den mængde lys, der udsendes af sensoren.

Indstillinger kan angives, når Papirtyper er indstillet til Medier med markeringer.

image
    Indstillingerne for Mediesensor (reflekterende/linje) i dialogboksen Enhedsindstillinger kan påvirke registreringen og kalibreringsresultaterne. Sørg for at angive de passende værdier.

Eksempler på indstillinger:

Indstilling EX1 Indstilling EX2
    Enhedsindstillinger +2 -2
    Indstilling af papirstørrelse +2 +2
    Faktisk effekt 4 0

6. Annuller
    Annullerer indstillingerne og lukker dialogboksen. Indstillingerne bliver ikke ændret.
  7. OK
    Gemmer indstillingerne og vender tilbage til den forrige dialogboks.