Distribution af papirformater til andre computere (Windows)

De papirformater, der eksporteres fra listen Registrerede papirstørrelser i dialogboksen Indstilling af papirstørrelse, kan distribueres til andre computere. Hvis printerdriveren er installeret på modtagerens computer, er det kun nødvendigt at distribuere papirformaterne.
  1. På afsenderens computer skal du angive papirformatindstillingerne og derefter klikke på Eksporter.

Følgende filer oprettes:

RJ-3230B

bsr323ed.ptd

bsr323ed.txt

pdt4537.bin

RJ-3250WB

bsr325ed.ptd

bsr325ed.txt

pdt4637.bin

2. Gem TXT-filen på en vilkårlig placering på modtagerens computer.
  3. På modtagerens computer skal du klikke på Importer.
    Papirformaterne erstattes med de importerede.