Hjem > Printerindstillinger > Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows) > P-touch Template-indstillinger for printerindstillingsværktøjet (Windows)

P-touch Template-indstillinger for printerindstillingsværktøjet (Windows)

P-touch Template-tilstanden giver dig mulighed for at indsætte data i tekst og stregkodeobjekter fra en downloadet skabelon ved hjælp af andre enheder sluttet til printeren. Det tilgængelige ekstraudstyr og de tilgængelige forbrugsstoffer kan variere afhængigt af landet. Brug P-touch Template-indstillinger i printerindstillingsværktøjet til at angive eller ændre P-touch Template-funktionerne.

image
  • P-touch Template-tilstanden er også kompatibel med andre inputenheder som f.eks. en vægt, en testmaskine, en controller eller en programmerbar logisk enhed.
  • Yderligere oplysninger om P-touch Template-indstillinger imageimage P-touch skabelonvejledning/ Command Reference (P-touch Template-manual/kommandoreferens). Du kan downloade den nyeste version fra Brother support-websiden på support.brother.com/manuals.

image
  1. Default Command Mode (Standardkommandoindstilling)
    Angiver P-touch Template-tilstanden som standardtilstanden. Hvis du vil ændre tilstanden, skal du vælge tilstanden ved at få adgang til fanen Admin.indst. i vinduet Enhedsindstillinger.
  2. Default Template Number (Standardskabelonnummer)
    Angiver et standardskabelonnummer, som printeren fastsætter, når den tændes. Hvis du ikke vil overføre en skabelon til printeren, skal du ikke angive et skabelonnummer.
  3. Data Delimiter for P-touch Template (Dataafgrænsningstegn for P-touch Template)
    Viser et symbol, der bruges til at angive grænserne mellem grupper af data i en fil (maks. 20 tegn).
  4. Trigger for P-touch Template Printing (Trigger for P-touch Template-udskrivning)
    Angiver en udløser for at begynde udskrivning fra en række indstillinger.
    • Command Character (Kommandotegn): Udskrivningen starter, når det kommandotegn, der er angivet her, modtages.
    • Data Insertion into All the Objects (Dataindsættelse i alle objekterne): Udskrivningen starter, når afgrænsningstegnet for det sidste objekt modtages.
    • Received Data Size (Modtaget datastørrelse): Udskrivningen starter, når det antal tegn, der er angivet her, modtages. Afgrænsningstegn tæller imidlertid ikke med i antallet af tegn.
  5. Character Code Table (Tegnkodetabel)
    Vælger et af tegnkodesættene.
  6. International Character Set (Internationalt tegnsæt)
    Viser en liste med tegnsæt for bestemte lande. Følgende koder varierer afhængigt af det valgte land:
    23h 24h 40h 5Bh 5Ch 5Dh 5Eh 60h 7Bh 7Ch 7Dh 7Eh
    Hvis du vil ændre tegnene imageimage P-touch skabelonvejledning/ Command Reference(kun på engelsk). Du kan downloade den nyeste version fra Brother support-websiden på support.brother.com/manuals.
  7. Command Prefix Character (Kommandopræfikstegn)
    Angiver den præfikstegnkode, som identificerer kommandoer brugt i P-touch Template-tilstand.
  8. Non-Printed Character (Ikke-udskrevet tegn)
    Tegn, der angives her, udskrives ikke, når data modtages (maks. 20 tegn).
  9. Available Return Code (Tilgængelig returkode)
    Linjeskiftkoden anvendes, når der indføres data, for at angive, at de efterfølgende data skal flyttes til næste linje i et tekstobjekt. Vælg en af fire linjeskiftkoder, eller indtast den linjeskiftkode, du vil bruge (maks. 20 tegn).
  10. Replace FNC1 (Erstat FNC1)
    Erstatter GS-koder med FNC1.
  11. Number of Copies (Antal kopier)
    Angiver antallet af kopier (maks. 99 kopier).
  12. Inverted 180 Degrees (Spejlvendt 180 grader)
    Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, bliver dataene udskrevet, når de er blevet spejlvendt 180 grader.
  13. Default (Standard)
    Nulstiller alle indstillingsværdier i dialogboksen P-touch Template-indstillinger til standardværdierne.
  14. Cancel (Annuller)
    Annullerer indstillingerne og lukker dialogboksen. Indstillingerne bliver ikke ændret.
  15. Set (Indstil)
    Anvendes indstillingerne på printeren. For at gemme de angivne indstillinger i en kommandofil, så de kan bruges på et senere tidspunkt, skal du vælge kommandoen Save in Command File (Gem i kommandofil) på rullelisten.

Den gemte kommandofil kan bruges med masselagringstilstanden til at anvende indstillingerne på en printer.