Udskrivning ved hjælp af USB-interfacet (masselagringstilstand)

Masselagringsfunktionen gør det muligt at sende en fil til printeren med USB-interfacet uden at installere printerdriveren.

Denne funktion er praktisk i forbindelse med følgende:

• Ved anvendelse af printerindstillinger, der er gemt i en kommandofil (BIN-filformat), og tilføjelse af skabeloner (BLF-filformat) til din printer uden at bruge nogen softwareværktøjer. Begge filtyper skal distribueres af en administrator.
  • Ved udførelse af kommandoer uden installation af printerdriveren.
  • Ved brug af en enhed med et operativsystem (herunder ikke-Windows-operativsystemer), der understøtter en USB-værtsfunktion, til at udskrive og overføre data.

1. Kontrollér, at printeren er slukket.
  2. Mens du holder knappen Menu/image (Vælg) nede, skal du trykke på image (Tænd-/sluk-knap) og holde den nede.
    Printeren starter i masselagringstilstand. Meddelelsen [Masselager] vises på displayet.
  3. Tilslut computeren eller mobilenheden til printeren ved hjælp af et USB-kabel.

Printerens masselagringsområde vises som en mappe på computerens eller enhedens skærm.

image
    Hvis masselagringsområdet ikke vises automatisk, kan du finde flere oplysninger om at få adgang til masselagringsområdet i instruktionerne til computerens eller mobilenhedens operativsystem.
  4. Træk den fil, du vil kopiere, til masselagringsområdet, og slip den.
  5. Tryk på knappen Menu/image (Vælg).
    Kommandofilen udføres. Meddelelsen [Modtager] vises på displayet.
  6. Når filen er blevet udført, vises meddelelsen [Masselager] på displayet.
  7. Sluk printeren for at deaktivere masselagringstilstanden.
    Printeren starter i normal driftstilstand.
BEMÆRK
  • Når printeren slukkes, deaktiveres masselagringstilstanden, og alle filer i masselagringsområdet slettes.
  • Denne funktion understøtter kun BIN-, BLF- og JPG-filer.
  • Undlad at oprette mapper i masselagringsområdet. Hvis der oprettes en mappe, kan der ikke opnås adgang til filerne i mappen.
  • Masselagringsområdets kapacitet er 15,8 MB.
  • Hvis der kopieres flere filer, bliver kommandoerne muligvis ikke udført.
  • Kun USB-forbindelsen er tilgængelig, når printeren er i masselagringstilstand.
  • Prøv ikke på at få adgang til andre filer i masselagringsområdet, når en kopieret fil udføres.