Hjem > Fejlfinding > Nulstilling af printeren

Nulstilling af printeren

Du kan nulstille den interne hukommelse i din printer for at slette alle de gemte labelfiler, eller hvis printeren ikke fungerer korrekt.

Nulstilling af indstillinger ved hjælp af displayet

Du kan nulstille indstillingerne på printeren.

1. Tryk på image (Tænd-/sluk-knap) for at slukke printeren.
  2. Tryk på knappen image (Tænd-/sluk-knap) og image (Fremfør)/OK, og hold dem nede i ca. fem sekunder.
  3. Mens du holder knappen image (Tænd-/sluk-knap) nede, skal du trykke på knappen image (Fremfør)/OK som følger:
    • To gange: Nulstil netværksindstillingerne
    • Fire gange: Nulstil printer- og brugerindstillinger
    • Seks gange: Nulstil alle indstillinger til deres fabriksindstillinger
  4. Slip image (Tænd-/sluk-knap).

Nulstilling af data ved hjælp af Printerindstillingsværktøj

Du kan bruge Printerindstillingsværktøj fra en computer til følgende:

• Sletning af skabeloner og databaser
  • Nulstilling af kommunikationsindstillinger
  • Nulstilling af alle printerindstillinger til fabriksindstillingerne