Hjem > Fejlfinding > Problemer med batterilader (ekstraudstyr)

Problemer med batterilader (ekstraudstyr)

Hvis du oplever problemer, du ikke kan løse, skal du kontakte Brother Support for at få hjælp.

Problem Løsning
Opladeindikatoren slukker, men batteriet er ikke fuldt opladet. Opladningen er stoppet, fordi batteriet er for varmt eller for koldt. Vent, og forsøg igen at oplade batteriet senere.
Opladeindikatoren blinker orange. Der opstod en fejl under opladning.
  • Tør opladerterminalerne på opladeren og batteriet med en tør klud.
  • Udskift batteriet med et nyt.
  • Vent, og forsøg igen at oplade batteriet senere.