Hjem > Fejlfinding > Problemer med Ladestation (ekstraudstyr)

Problemer med Ladestation (ekstraudstyr)

Hvis du oplever problemer, du ikke kan løse, skal du kontakte Brother Support for at få hjælp.

Problem Løsning
Opladnings-LED’en slukker, men batteriet er ikke fuldt opladet. Opladningen er stoppet, fordi batteriet er for varmt eller for koldt. Vent, og forsøg igen at oplade batteriet senere.
Opladnings-LED’en blinker rødt.
  • Batteriet er ikke opladet. Sørg for, at lysnetadapteren er sat i ladestationen.
  • Tør ladestationterminalerneladestationen og batteriet med en tør klud.
  • Udskift batteriet med et nyt.
Printeren tænder ikke, når den placeres på ladestationen.
  • Anbring printeren korrekt på ladestationen.
  • Sørg for, at lysnetadapteren er korrekt tilsluttet.
  • Tilslut lysnetadapteren igen.
Printeren udskriver ikke via netværkskabel.
  • Anbring printeren korrekt på ladestationen.
  • Tilslut netværkskablet korrekt.
  • Vælg den korrekte driver i Enheder og printere. Hvis ladestationen er tilsluttet, viser dit operativsystem også en kopi af printerdriverikonet (f.eks.: Brother RJ-:****WB (Copy 1)) i Enheder og printere. Kontrollér, at den ikke er valgt.