Hjem > Fejlfinding > Problemer med sæt med linerless valse (ekstraudstyr)

Problemer med sæt med linerless valse (ekstraudstyr)

Problem Løsning
Udskriftskvaliteten er dårlig.
  • Installer sættet med linerless valse korrekt.
  • Rengør printhovedet.
Printeren fremfører ikke papir.
  • Installer sættet med linerless valse korrekt.
  • Indstil rullen korrekt.
  • Kontrollér, om der sidder en label eller lim fast under dækslet til rullerummet. Hvis der gør det, skal du rengøre dækslets inderside.
Mediet sidder fast. Kontrollér følgende punkter. Hvis printeren stadig sidder fast, skal du udskifte sættet med linerless valse.
  • Installer den linerless valse korrekt.
  • Tør eventuelle limrester langs papirudgangen af.
  • Rengør rullerummet og medierulleholderne.
  • Rullens lim er muligvis for stærk. Prøv at bruge en anden rulle (med mindre lim).