Hjem > Fejlfinding > Versionsoplysninger

Versionsoplysninger

Problem Løsning
Jeg kender ikke den aktuelle version af printerfirmwaren. Du kan kontrollere versionsnummeret for firmwaren ved at udskrive printerindstillingsrapporten. Mere information imageimage Relaterede emner
Jeg vil gerne bekræfte, at jeg bruger den nyeste version af softwaren Brug P-touch Update Software til at kontrollere, om du har den nyeste version. Yderligere oplysninger om P-touch Update Software imageimage Relaterede emner