Hjem > Opdatering > Opdatering af P-touch Editor

Opdatering af P-touch Editor

Installer printerdriveren, før P-touch Editor opdateres.

1. Start P-touch Update Software.
    • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019:

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Update Software, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Update Software på skrivebordet.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på ikonet P-touch Update Software på skærmen Apps, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Update Software på skrivebordet.

• Windows 7

Klik på Start>Alle programmer>Brother P-touch>P-touch Update Software, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Update Software på skrivebordet.

2. Klik på ikonet Opdatering af computersoftware.
    image
  3. Vælg Printer- og Sprog-indstillingerne ved hjælp af rullelisterne.
  4. Markér afkrydsningsfeltet P-touch Editor, og klik på Installer.
    image

Når installationen er færdig, vises en bekræftelsesdialogboks.