Hem > Skapa och skriv ut dokument med datorn > Skriva ut ett dokument med skrivardrivrutinen (Windows/Mac)

Skriva ut ett dokument med skrivardrivrutinen (Windows/Mac)

Windows

1. Öppna dokumentet du vill skriva ut.
  2. Anslut skrivaren till en dator med USB, Bluetooth eller Wi-Fi.
  3. Fyll på papper.
  4. Välj skrivarkommandot i ditt program.
  5. Välj din skrivare och klicka sedan på knappen för skrivaregenskaper eller -inställningar.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  6. Ändra vid behov inställningarna för skrivardrivrutinerna.
  7. Klicka på OK.
  8. Slutför utskriftsåtgärden.
    Data-indikatorn blinkar grönt image för att indikera att skrivaren tar emot data.
    image
    • Om du har fyllt på papper och data-indikatorn förblir grön image utan att blinka har skrivaren inte fått tillräckligt med data för att skriva ut en hel sida. Stäng av skrivaren och slå på den igen.
    • Om pappret är snett efter att skrivaren dragit in det i startpositionen öppnar du luckan för frigöring helt och hållet, tar bort pappret, stänger luckan och fyller på pappret igen.
    • Skriva ut en JPEG-bild utan att använda skrivardrivrutinen imageimage Liknande ämnen: Anvisningar för att skriva ut bilddata utan att använda skrivardrivrutinen.

Göra utskrifter ljusare eller mörkare

Du kan göra utskrifter ljusare eller mörkare genom att justera inställningarna för svärtningsgrad i skrivardrivrutinens dialogruta eller i Printer Setting Tool.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Ändra skrivarinställningar med Printer Setting Tool (Windows).

Mac

image
PJ-883:

Om skrivardrivrutinen AirPrint har valts väljer du skrivardrivrutinen CUPS.

1. Välj Systeminställningar i Apple-menyn.
  2. Klicka på Skrivare och skannrar.
  3. Välj din skrivare i skrivarlistan och kontrollera vilken skrivardrivrutin som används.

1. Klicka på knappen + under skrivarlistan.
    2. Välj en skrivare och välj sedan ”ett modellnamn + CUPS” i Använd popup-menyn.
    3. Klicka på Lägg till.

1. Öppna dokumentet du vill skriva ut.
  2. Anslut skrivaren till en dator med USB, Bluetooth eller Wi-Fi.
  3. Fyll på papper.
  4. Välj skrivarkommandot i ditt program.
  5. Välj din skrivare och klicka sedan på knappen för skrivaregenskaper eller -inställningar.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  6. Ändra vid behov inställningarna för skrivardrivrutinerna.
  7. Klicka på OK.
  8. Slutför utskriftsåtgärden.
    Data-indikatorn blinkar grönt image för att indikera att skrivaren tar emot data.
    image
    • Om du har fyllt på papper och data-indikatorn förblir grön image utan att blinka har skrivaren inte fått tillräckligt med data för att skriva ut en hel sida. Stäng av skrivaren och slå på den igen.
    • Pappret kan fyllas på efter att utskriftsjobbet har skickats. Om pappret är snett efter att skrivaren dragit in det i startpositionen öppnar du luckan för frigöring helt och hållet, tar bort pappret, stänger luckan och fyller på pappret igen.
    • Skriva ut en JPEG-bild utan att använda skrivardrivrutinen imageimage Liknande ämnen: Anvisningar för att skriva ut bilddata utan att använda skrivardrivrutinen.

Göra utskrifter ljusare eller mörkare

Du kan göra utskrifter ljusare eller mörkare genom att justera inställningarna för svärtningsgrad i skrivardrivrutinens dialogruta eller i Printer Setting Tool.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Ändra skrivarinställningar med Printer Setting Tool (Mac).