Hem > Skrivarinställningar > Ändra skrivarinställningar med Printer Setting Tool (Mac)

Ändra skrivarinställningar med Printer Setting Tool (Mac)

• Kontrollera att skrivardrivrutinen har installerats på rätt sätt och att du kan skriva ut.
  • Anslut skrivaren till en dator med en USB-kabel.

PJ-883: Inställningar kan inte anges via Wi-Fi med det här verktyget.

PJ-862/PJ-863/PJ-883: Inställningar kan inte anges via Bluetooth med det här verktyget.

image
Printer Setting Tool installeras utöver skrivardrivrutinen och annan programvara när installationsprogrammet används.
  1. Anslut skrivaren som ska konfigureras till datorn.
  2. Dubbelklicka på Macintosh HD>Program>Brother>Printer Setting Tool>Printer Setting Tool.app.
    Fönstret Printer Setting Tool öppnas.
  3. Se till att skrivaren du vill konfigurera visas bredvid Printer (Skrivare).

Om det visas en annan skrivare väljer du den du vill ha i popup-menyn.

4. Ange eller ändra inställningarna på inställningsflikarna.
  5. Klicka på knappen Apply Settings to the Printer (Tillämpa inställningar på skrivaren) när du vill tillämpa inställningarna på skrivaren.
  6. Klicka på Exit (Avsluta).

image

Använd endast Printer Setting Tool (Verktyg för skrivarinställning) till att konfigurera skrivaren när den är i beredskapsläge. Skrivaren kanske inte fungerar som den ska om du försöker konfigurera den när den bearbetar eller skriver ut.