Hem > Skapa och skriv ut dokument med datorn > Skriv ut dokument utan att installera programvara och drivrutiner > Anvisningar för att skriva ut bilddata utan att använda skrivardrivrutinen

Anvisningar för att skriva ut bilddata utan att använda skrivardrivrutinen

Masslagringsläget har stöd för JPEG-bildutskrift. Skrivaren omvandlar JPEG-filer i färg till monokroma med hjälp av dithering-processen, vilket kan leda till suddiga bilder. För att förbättra bildkvaliteten bör du undvika eller stänga av alla funktioner som förbehandlar bilder.
image
PJ-862/PJ-863/PJ-883:

Skrivaren har stöd för Object Push Profile (OPP) när du skriver ut via Bluetooth.

• Endast JPEG-bilder kan skrivas ut, dvs. den här funktionen är begränsad till filer med tillägget .jpg.
  • Filstorleken kan vara högst 15,8 MB.
  • De maximala upplösningarna är:
    • PJ-822/PJ-862

Höjd × bredd = 1600 × 2200 punkter

• PJ-823/PJ-863/PJ-883

Höjd × bredd = 2400 × 3300 punkter

Om dessa begränsningar överskrids kastas informationen som tagits emot av skrivaren och ingen utskrift görs.

• Utskriften görs som en 1 pixel = 1 punkt.
  • Skrivaren utför en binär bearbetning (enkel binärt) för att skriva ut bilden.
  • Bilden skrivs ut enligt höjd-bredd-förhållandet i den mottagna informationen.