Hem > Skrivarinställningar > Ändra skrivarinställningar med Printer Setting Tool (Windows)

Ändra skrivarinställningar med Printer Setting Tool (Windows)

• Kontrollera att skrivardrivrutinen har installerats på rätt sätt och att du kan skriva ut.
  • Anslut skrivaren till en dator med en USB-kabel.
image
  • Verktyg för skrivarinställning installeras utöver skrivardrivrutinen och annan programvara när installationsprogrammet används.
  1. Anslut skrivaren som ska konfigureras till datorn.
  2. Starta Printer Setting Tool.
    • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019/Windows Server 2022:

Klicka på Start>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klicka på ikonen Printer Setting Tool på skärmen Appar.

Huvudfönstret visas.

image
    1. Skrivare
      Visar en lista över de anslutna skrivarna.
    2. Kommunikationsinställningar (PJ-862/PJ-863/PJ-883)
      Ange kommunikationsinställningar.
    3. Enhetsinställningar
      Ange enhetsinställningarna.
    4. Inställningar för P-touch Template

Ange inställningar för P-touch Template.

Mer information imageimage P-touch manual för mallar/ Referenslista med styrkoder (endast på engelska). Du kan hämta den senaste versionen från Brother support webbsida på support.brother.com/manuals.

5. Avsluta
      Klicka för att stänga fönstret.
  3. Se till att skrivaren du vill konfigurera visas vid Skrivare.

Om en annan skrivare visas, väljer du den du vill ha i listrutan.

4. Välj inställningarna du vill ändra och ange eller ändra inställningarna i dialogrutan.
  5. Klicka på Verkställ när du vill tillämpa inställningarna på skrivaren.
  6. Slutför inställningarna genom att klicka på Avsluta i huvudfönstret.

image
Använd endast Printer Setting Tool (Verktyg för skrivarinställning) till att konfigurera skrivaren när den är i beredskapsläge. Skrivaren kanske inte fungerar som den ska om du försöker konfigurera den när den bearbetar en utskrift eller skriver ut.