Utskriftsinställningar (Mac)

image
  1. Density (Densitet)
    Välj skrivarens svärtningsgrad.
  2. 2-ply Mode (2-lagsläge)
    Ange inställningen för användning av 2-lags papper.
  3. Form Feed Mode (Formmatningsläge)
    Ange hur skrivaren reagerar på formmatningskommandon som tas emot från vilken källa som helst.
  4. Feed Margin (Matningsmarginal)
    Ange matningsmarginalen för utskriftsjobbet. Använd den här inställningen när Form Feed Mode (Formmatningsläge) är inställd på No Feed / Feed Margin (Ingen matning/matningsmarginal).
  5. Print Speed (Utskriftshastighet)
    Välj skrivarens utskriftshastighet. Om du minskar utskriftshastigheten förbättras utskriftskvaliteten.
    Alternativ Beskrivning
    1.1 ips / 27 mm/s (1,1 ips / 27 mm/s) Välj dessa alternativ när du vill prioritera bildkvaliteten.
    1.9 ips / 48 mm/s (1,9 ips / 48 mm/s)
    2.7 ips / 70 mm/s (2,7 ips / 70 mm/s)
    3.5 ips / 90 mm/s (3,5 ips / 90 mm/s) Den här inställningen balanserar hastighet och bildkvalitet. Välj det här alternativet när du skriver ut standarddokument.
    Fast (Draft Quality) (Snabb (utkastkvalitet)) Prioritetsläge för hastighet. Välj det här alternativet när du skriver ut dokument som innehåller fet text.
    Fast (Line Conversion) (Snabb (linjekonvertering)) Prioritetsläge för hastighet. Välj det här alternativet när du skriver ut dokument med linjerade sidor eller fet text.
  6. Dash Line Print (Utskrift med streckad linje)
    Välj att skriva ut streckade linjer mellan sidorna, vilket är användbart när du skriver ut på pappersrulle. Ställ in Form Feed Mode (Formmatningsläge)Fixed Page (Fixerad sida) och papperstyp till Roll (Rulle) och välj sedan Enable (Aktivera). Observera att streckade linjer skrivs ut på pappret, de stansas inte in i pappret.
  7. Halftone (Rasterbild)
    Välj en bearbetningsmetod för halvtoner.
  8. Negative Printing (Utskrift av negativ)
    Välj att skriva ut med svartvitt inverterat.
  9. Roll Printer Case (Rullskrivarhölje)
    Ange inställningen för användning av det valfria rullskrivarhöljet. Beroende på det valda alternativet kan du justera matningsvärdet eller mängden papper som dras tillbaka för rullskrivarhöljet.
    Alternativ Beskrivning
    Printer Default (Standard för skrivaren) Välj det här alternativet om du vill använda skrivarinställningarna som de är.
    None (Ingen) Välj det här alternativet när du inte använder rullskrivarhöljet.
    PA-RC-001 Välj det här alternativet om du vill använda antirullmekanismen när du använder rullskrivarhöljet.
    PA-RC-001 (Without Anti Curl) (PA-RC-001 (utan antirull)) Välj det här alternativet om du inte vill använda antirullmekanismen när du använder rullskrivarhöljet.
    PA-RC-001 (Short Feed) (PA-RC-001 (kort inmatning)) Om du använder rullskrivarhöljet med papper som gått genom antirullmekanismen får pappret tryckmärken. Använd det här alternativet för att se till att tryckmärken inte skrivs ut.