Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Oversikt over LCD-pekeskjermen

Oversikt over LCD-pekeskjermen

Trykk på image image eller image image med fingeren på LCD-skjermen for å vise og få tilgang til maskinalternativer.

Du har tilgang til en rekke innstillinger fra hjemmeskjermen.

Hjemmeskjerm

Hjemmeskjerm

Dette skjermbildet viser maskinens status når den er inaktiv. Når det vises, angir det at maskinen er klar for neste kommando.

1. image Stillemodus

Dette ikonet vises når innstillingen [Stille modus] er satt til [].

Med stillemodus er det mulig å redusere utskriftsstøy. Når stillemodus er slått på, reduseres utskriftshastigheten.

2. image [Sikker utskr.]

Trykk for tilgang til [Sikker utskr.]-menyen.

3. image [Blekk]

Trykk for tilgang til [Blekk]-menyen.

4. image Trådløs status

Hvert av ikonene i tabellen nedenfor viser statusen til det trådløse nettverket:

image
    • Maskinen din er ikke koblet til trådløst tilgangspunkt/ruter.

Trykk på denne knappen for å konfigurere trådløse innstillinger. Mer detaljert informasjon imageimage Hurtigstartguide

• Trådløs innstilling er deaktivert.

image

Det trådløse nettverket er tilkoblet.

En indikator med tre nivåer på hjemmeskjermbildet viser gjeldende styrke på det trådløse signalet.

image

Det trådløse tilgangspunktet eller ruteren kan ikke oppdages.

image

Du kan konfigurere trådløse innstillinger ved å trykke på knappen for trådløs status.

5. image [Innstill.]

Trykk for tilgang til [Innstill.]-menyen.

6. image [Funksjoner]

Trykk for tilgang til [Funksjoner]-menyen.

[Nett] / [USB] / [Last ned programv.] / [Rengj. av printerh.]

7. Informasjon-ikon
    image

Ny informasjon fra Brother vises i informasjonslinjen når varslingsinnstillinger som [Melding fra Brother] og [Fastvare autosjekk] er stilt til [].

(Du trenger en Internett-tilkobling, og du må kanskje betale for dataoverføringen.)

Trykk på image for å se detaljene.

8. Advarsel-ikon
    image

Advarsel-ikonet image vises når det er en feil eller vedlikeholdsmelding; trykk på image for å se detaljer, og trykk deretter på image for å gå tilbake til startskjermen.

VIKTIG

IKKE trykk på LCD-skjermen med en skarp gjenstand, som en penn eller skrivespiss. Det kan skade maskinen.

MERK
Du må IKKE berøre LCD-skjermen rett etter at du har koblet til strømledningen eller slått på maskinen. Hvis du gjør det, kan det føre til feil.
image
Dette produktet bruker skriften fra ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.