Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Oversikt over LCD-pekeskjermen > Oversikt over Innstillinger-skjermbildet

Oversikt over Innstillinger-skjermbildet

Pekeskjermen viser maskinens status når du trykker på image [Innstill.].

Bruk Innstillinger-menyen til å få tilgang til alle innstillingene for Brother-maskinen.

image
  1. [Vedlikehold]
    Trykk for å få tilgang til følgende menyer:
    • [Forbedre utskr.kval.]
    • [Rengjøring av skrivehode]
    • [Ta ut papirbitene]
    • [Blekknivå]
    • [Blekkassettmodell]
    • [Utskriftsalt.]
    • [Kontroll av blekkpatron]
    • [Autosjekk av bildekv.]
  2. [Dato og klokke]
    Viser dato og klokkeslett.
    Trykk for tilgang til [Dato og klokke]-menyen.
  3. [Nettverk]
    Trykk for å sette opp en ny nettverkstilkobling.
    Hvis du bruker trådløs tilkobling, viser en indikator med tre nivåer image på skjermen gjeldende styrke på det trådløse signalet.
  4. [Wi-Fi direkte]
    Trykk for å sette opp en Wi-Fi Direct-nettverkstilkobling.
  5. [Alle innst.]
    Trykk for å få tilgang til en meny med alle maskinens innstillinger.
  6. [Stille modus]
    Viser innstillingen for stillemodus.
    Trykk for tilgang til [Stille modus]-menyen.
    Når denne menyen står på [], vises image på hjemmeskjermen.
  7. [Skuffinnstilling]

Trykk for tilgang til [Skuffinnstilling]-menyen.

Bruk disse alternativene til å endre papirstørrelse og papirtype.