Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Sjekk Brother-maskinen > Kontroller blekknivået (sidemåler)

Kontroller blekknivået (sidemåler)

Det vises riktignok et ikon for blekknivåer på maskinens LCD-skjerm, men du kan også se en større graf som viser omtrent hvor mye blekk det er igjen i hver blekkassett.
  1. Trykk på image[Blekk]>[Blekknivå].

Blekknivået og sidemåleren vises på pekeskjermen. *1.

image
    1. Viser blekknivået i kassetten.
    2. Viser gjenværende blekknivå i den innvendige blekkbeholderen.
    3. Trykk for å endre visningsinnstillingene for omtrentlig sideytelse.
    4. Sidemåleren *1 viser det omtrentlige antallet gjenværende sider som kan skrives ut med blekkassettene.
    image
    • Når blekkassetten er nesten tom eller hvis det er problemer med den, vises et av følgende ikoner:

image

Lavt blekknivå.

image

Blekkassetten må skiftes ut.

image

Det er problemer med blekkpatronen.

• Hvis du vil kontrollere eller skrive ut modellnumrene til blekkassettene, trykker du på image (Tilbake) for å gå tilbake til [Blekk]-menyskjermen.

Trykk på [Blekkassettmodell], og følg instruksjonene på pekeskjermen.

2. Trykk på image.
    image
    • Du kan også kontrollere blekknivået fra datamaskinen.
    • Du finner detaljert informasjon om målemetodene som brukes for de omtrentlige ytelsene på support.brother.com/yield.
*1
Sidemåleren er bare et anslag ment som informasjon, og viser ikke faktisk gjenværende sideytelse. Du finner informasjon om faktisk kassettytelse på support.brother.com/yield.