Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Oversikt over kontrollpanelet

Oversikt over kontrollpanelet

image
  1. image NFC (Near Field Communication)-symbolet

Du kan bruke kortautentifisering ved å berøre NFC-symbolet på kontrollpanelet med IC-kortet.

2. Pekeskjerm (LCD)
    Få tilgang til menyer og alternativer ved å trykke på dem på berøringsskjermen.
  3. Menyknapper
    image (Bakside)
    Trykk for å gå tilbake til forrige meny.
    image (Hjem)
    Trykk for å gå tilbake til startskjermen.
    image (Avbryt)
    Trykk for å avbryte en handling.
  4. LED-indikator for strøm
    LED-indikatoren lyser, avhengig av maskinens strømstatus.

Når maskinen er i Hvilemodus, blinker LED-indikatoren.

5. image Slå på/av
    Trykk på image for å slå på maskinen.
    Trykk og hold image for å slå av maskinen. Pekeskjermen viser [Avslutter] og er på i noen sekunder til før den slås av automatisk.
    Selv om du slår av maskinen ved hjelp av image, vil den rengjøre skriverhodet jevnlig for å bevare utskriftskvaliteten. Maskinen bør hele tiden være tilkoblet en strømkilde for å forlenge levetiden til skriverhodet, få mer ut av blekkassettene og opprettholde utskriftskvaliteten.