Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Sikker utskrift (Windows)

Sikker utskrift (Windows)

Bruk Sikker utskrift for å forsikre at konfidensielle eller sensitive dokumenter ikke skrives ut før du angir et passord på maskinens kontrollpanel.

Sikker data slettes fra maskinen når du slår av maskinen.

1. Velg utskriftskommandoen i programmet ditt.
  2. Velg Brother XXX-XXXX Printer (hvor XXX-XXXX er navnet på modellen din), og klikk deretter på utskriftsegenskapene eller preferanseknappen.
    Skriverdrivervinduet vises.
  3. Klikk på Avansert-kategorien.
  4. Klikk på Innstillinger-knappen i Sikker utskrift-feltet.
  5. Velg Sikker utskrift-avmerkingsboksen.
  6. Skriv inn ditt firesifrede passord i Passord-feltet.
  7. Skriv inn Brukernavn og Jobbnavn i tekstfeltet, hvis nødvendig.
  8. Klikk på OK for å lukke Innstillinger for sikker utskrift-vinduet.
  9. Klikk på OK.
  10. Fullfør utskriftsoperasjonen din.
  11. Trykk på [Sikker utskrift] på maskinens kontrollpanel.
  12. Trykk på image eller image for å vise brukernavn, og trykk deretter på brukernavnet ditt.
  13. Skriv inn det firesifrede passordet ditt, og trykk deretter på [OK].
  14. Trykk på image eller image for å vise utskriftsjobben, og trykk deretter på den.
  15. Angi antall kopier du ønsker.
  16. Trykk på [Start].
    Maskinen skriver ut dataen.
Når de sikre dataene har blitt skrevet ut, fjernes de fra maskinens minne.