Home > Problemen oplossen

Problemen oplossen

Gebruik dit hoofdstuk om typische problemen op te lossen die u bij gebruik van uw apparaat kunt tegenkomen. U kunt de meeste problemen zelf oplossen.

BELANGRIJK

Voor technisch hulp neemt u contact op met de klantenservice van Brother of met uw lokale Brother-reseller.

(MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Om te voorkomen dat u de ontvangen faxgegevens in het geheugen van het apparaat verliest, brengt u de gegevens over naar een ander faxapparaat of naar uw computer voordat u het apparaat uitschakelt.

image

Ga voor aanvullende informatie naar support.brother.com.

Controleer eerst de volgende punten:

• Het netsnoer van het apparaat is correct aangesloten en het apparaat is ingeschakeld. imageimage Installatiehandleiding
  • Alle beschermingsmateriaal werd verwijderd. imageimage Installatiehandleiding
  • Het papier zit correct in de papierlade.
  • De interfacekabels zijn goed aangesloten op het apparaat en de computer, of de draadloze verbinding is zowel op het apparaat als uw computer ingesteld.
  • Onderhouds- en foutmeldingen

Als uw probleem na het controleren van de punten niet is opgelost, bepaalt u de aard van het probleem en vervolgens imageimage Verwante informatie