Home > Problemen oplossen > De firmware van uw apparaat bijwerken

De firmware van uw apparaat bijwerken

Zorg ervoor dat uw apparaat up-to-date blijft door support.brother.com/downloads regelmatig te controleren op de nieuwste firmware-update. Zonder de recentste firmware kunnen sommige functies van uw apparaat onbeschikbaar worden.

U kunt de firmware ook direct op uw apparaat bijwerken aan de hand van de volgende stappen: (DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Machine-info].
  2. Druk op [Firmware bijwerken].
  3. Druk op image.