Home > Apparaat-instellingen > Het wachtwoord van uw apparaat controleren

Het wachtwoord van uw apparaat controleren

Als u wordt gevraagd om een wachtwoord in te voeren, controleert u de volgende informatie:

Het standaardwachtwoord vinden

Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".

Het wachtwoord wijzigen

Het verdient aanbeveling het standaardwachtwoord onmiddellijk te wijzigen om ongeautoriseerde toegang tot het apparaat te voorkomen.

Gebruik Beheer via een webbrowser om het wachtwoord te wijzigen.

Meer informatie imageimage Verwante informatie

Het wachtwoord resetten

Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u het apparaat resetten naar de fabrieksinstellingen. Het wachtwoord wordt ook gereset naar het standaardwachtwoord.

Meer informatie imageimage Verwante informatie