Home > Problemen oplossen > Uw apparaat resetten

Uw apparaat resetten

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN/MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Stand.instel.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Reset] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om het resettype dat u wenst uit te voeren te kiezen en druk vervolgens op OK.
    image
    Onderverdeelde resetfuncties zijn voor sommige modellen niet beschikbaar.
  5. Druk op de optie in de tabel om het apparaat te resetten of het proces te verlaten.
    Optie
    Beschrijving
    image

Reset het apparaat.

image

Het apparaat verlaat en annuleert het resetmenu.

De LCD geeft [Heropstart OK?] weer.
  6. Druk op de optie in de tabel om het apparaat opnieuw op te starten of het proces te verlaten.
    Optie
    Beschrijving
    image

Start het apparaat opnieuw op. Het apparaat start met resetten.

image

Het apparaat verlaat zonder opnieuw op te starten.

image
    Als u afsluit zonder opnieuw op te starten, wordt het apparaat niet gereset en blijven uw instellingen ongewijzigd.

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Stand.instel.]>[Reset].
  2. Druk op image of image om het type resetfuncties weer te geven en druk vervolgens op de resetfunctie die u wilt gebruiken.
    De LCD geeft [Apparaat wordt opnieuw gestart na het resetten. Druk 2 seconden op [OK] ter bevestiging.] weer.
  3. Druk op de optie in de tabel om het apparaat opnieuw op te starten of het proces te verlaten.
    Optie
    Beschrijving
    Druk gedurende twee seconden op OK

Start het apparaat opnieuw op. Het apparaat start met resetten.

Annuleren

Het apparaat verlaat zonder opnieuw op te starten.

image
    Als u afsluit zonder opnieuw op te starten, wordt het apparaat niet gereset en blijven uw instellingen ongewijzigd.
  4. Druk op image.
    image
    U kunt de netwerkinstellingen eveneens resetten door te drukken op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Netw. resetten].