Home > Problemen oplossen > Problemen met AirPrint

Problemen met AirPrint

Gerelateerde modellen:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Probleem

Suggesties

Mijn apparaat wordt niet weergegeven in het printeroverzicht.

Controleer of het apparaat is ingeschakeld.

Zorg ervoor dat het apparaat en uw mobiele apparaat of Mac met hetzelfde netwerk zijn verbonden.

Plaats uw mobiele apparaat dichter bij uw draadloze toegangspunt/router of uw apparaat.

Afdrukken lukt niet.

Controleer of het apparaat is ingeschakeld.

Zorg ervoor dat het apparaat en uw mobiele apparaat of Mac met hetzelfde netwerk zijn verbonden.

Ik probeer een document van meerdere pagina's af te drukken vanaf een iOS-apparaat, maar ALLEEN de eerste pagina wordt afgedrukt.

Zorg ervoor dat u de meest recente versie van het besturingssysteem gebruikt.