Koti > Vianetsintä > Virhe- ja kunnossapitoviestit

Virhe- ja kunnossapitoviestit

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Kuten kaikkien pitkälle kehitettyjen toimistotuotteiden kohdalla, laitteen käytössä voi tapahtua virheitä ja tarvikkeita on lopulta vaihdettava. Jos näin tapahtuu, laite tunnistaa virheen tai vaaditun rutiininomaisen ylläpitotoimen ja näyttää asianmukaisen sanoman. Yleisimmät virhe- ja ylläpitosanomat on esitetty alla olevassa taulukossa.

Voit korjata useimmat virheet ja nollata tavalliset ylläpitosanomat itse. Jos tarvitset lisätietoja, siirry mallin Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys -sivulle sivustossa support.brother.com.

Virhesanoma Syy Toimenpide

Asiakirjatukos

• Paperin ohjaimien koko ei vastaa asiakirjan kokoa.
  • Asetukset eivät ole sopivat asiakirjalle.
  • Syöttörullan tai jarrutelan pinnalle on kertynyt paperipölyä.
  • Asiakirja oli käpristynyt.
  • Avattavaa luovutusalustaa ei ole asetettu oikeanpituiseksi.
  • (ADS-4700W/ADS-4900W) Asiakirjojen erottelukytkin on asetettu image -tilaan (jatkuva syöttötila), kun skannataan kahtia taitettua asiakirjaa.

Poista asiakirjatukos ja toimi seuraavasti:

• Säädä paperinohjaimet varovasti asiakirjan leveydelle. Jos skannauskooksi on valittu automaattinen ja jos skannattavassa asiakirjassa on useita sivukokoja, aseta kapeat sivut suoraan ja mahdollisimman keskelle laitetta. Jos asiakirja ei syöty suoraan, käytä jatkuvan skannauksen asetusta.
  • Vahvista asetukset.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Asiakirjatukos

• Puhdista syöttörulla ja jarrutela.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannerin ja rullien puhdistaminen

• Suorita käpristynyt asiakirja ja skannaa uudelleen.
  • Aseta avattava luovutusalusta oikean pituiseksi.
  • (ADS-4700W/ADS-4900W) Aseta asiakirjojen erottelukytkin image-tilaan (manuaalinen yksittäistila).

Ei rekisteröity

(Skannaa)

Yritit käyttää sähköpostiosoitetta, jota ei ole rekisteröity osoitekirjaan.

Varmista, että sähköpostiosoite on määritetty oikein.

(Secure Function Lock)

Käyttäjä, jota ei ole rekisteröity Secure Function Lock -toimintoon, käyttää laitetta.

Voit tarkistaa Secure Function Lock -asetukset ottamalla yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttö

Ei tukiasemaa

Laite ei havaitse langatonta tukiasemaa/reititintä, jolla on aktiivinen WPS-toiminto.

Tarkista seuraavat:

• Et painanut WPS-painiketta kahdessa tai useammassa langattomassa tukiasemassa/reitittimessä.
  • Käynnistä laite ja langaton tukiasema/reititin uudelleen.

Ei varmennetta

Varmennetta ei ole tai se on vioittunut.

Määritä asetukset Signed PDF (Allekirjoitettu PDF) -kohdassa WWW-pohjaisen hallinnan Administrator (Järjestelmänvalvoja)-valikossa.

Käyttö estetty

Secure Function Lock on käytössä.

Voit tarkistaa Secure Function Lock -asetukset ottamalla yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttö

Laitetta ei voi käyttää

USB-porttiin on asetettu laite, jota ei voi käyttää.

Poista laite. Katkaise laitteen virta kytkemällä laite irti pistorasiasta ja kytkemällä se uudelleen pistorasiaan. Kytke laitteeseen virta painamalla image-painiketta.

Asetettu USB-muistitikku on kirjoitussuojattu.

Käytä USB-muistitikkua, joka ei ole kirjoitussuojattu.

Lähetysvirhe

Skannaa FTP:hen/SFTP:hen -profiilia, Skannaa verkkoon -profiilia, Skannaa SharePointiin -profiilia tai Skannaa sähköpostipalvelimeen -profiilia ei ole määritetty oikein.

Varmista, että Skannaa FTP:hen/SFTP:hen -profiili, Skannaa verkkoon -profiili, Skannaa SharePointiin -profiili tai Skannaa sähköpostipalvelimeen -profiili on määritetty oikein.

Määritä verkkoasetukset.

Määräaikaishuoltovaroitus

Syöttörullaa on käytetty yli 5 000 kertaa.

Puhdista jarrutela ja syöttörulla. Paperitukoksia ja heikentyneen laadun ongelmia voi ilmetä, jos et puhdista niitä.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannerin ja rullien puhdistaminen

Palvelimen aikakatkaisu

Laite irrotettiin Skannaa FTP:hen/SFTP:hen -profiilista, Skannaa verkkoon -profiilista tai Skannaa sähköpostipalvelimelle -profiilista.

Varmista, että Skannaa FTP:hen/SFTP:hen -profiili, Skannaa verkkoon -profiili tai Skannaa sähköpostipalvelimeen -profiili on määritetty oikein.

Määritä verkkoasetukset.

PC:tä ei löydy

Laitetta ei ole kytketty tietokoneeseen.

Kytke laite tietokoneeseen ja yritä sitten uudelleen. Jos USB-muistitikku on asetettu laitteeseen, irrota se.

Poista asiakirjat.

Autoskannaustila otettiin käyttöön, kun asiakirjaa lisättiin.

Poista asiakirja ja lisää se uudelleen.

Profiilia ei löydy

Skannaa FTP:hen/SFTP:hen -profiilia, Skannaa verkkoon -profiilia tai Skannaa SharePointiin -profiilia ei ole rekisteröity.

Määritä Skannaa FTP:hen/SFTP:hen -profiili, Skannaa verkkoon -profiili tai Skannaa SharePointiin -profiili, ennen kuin käytät näitä skannaustoimintoja.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannaa FTP:hen -profiilin määritys

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannaa SFTP:hen -profiilin määritys

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannaa verkkoon -profiilin määritys

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannaa SharePointiin -profiilin määritys

Tarkista yhteys

Laitetta ei ole yhdistetty verkkoon.

Tarkista verkkoyhteys.

Tietokonetta ja laitetta ei ole kytketty USB-kaapelilla.

Kytke USB-kaapeli. Jos USB-muistitikku on asetettu laitteeseen, irrota se.

Työnkulkua ei löydy

• Työnkulkua ei luotu.
  • Työnkulku poistettiin.
  • Työnkulkua ei määritetty oikein.

Varmista, että työnkulku on luotu ja määritetty oikein Brother iPrint&Scanissa (Windows ja Mac).

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja:Työnkulkuun skannaamisen asetusten määrittäminen käyttämällä Brother iPrint&Scania

USB-keskitintä ei tueta

USB-muistitikku, jossa on keskitin, on asetettu USB-porttiin.

Poista USB-portista laite, jota ei tueta.

USB-käyttövirhe

USB-muistitikku irrotettiin, kun sitä vielä käytettiin.

Aseta USB-muistitikku laitteeseen.

USB-tallennustila ei riitä

Asetetun USB-muistitikun muisti on täynnä.

Paina Sulje-painiketta ja tee sitten jokin seuraavista:

• Poista USB-muistitikusta tiedostot tai kansiot, joita ei käytetä, ja yritä uudelleen.
  • Käytä USB-muistitikkua, jossa on enemmän vapaata tilaa.

Vaihda syöttötela

(ADS-4700W) Kaikkia rullia on käytetty yli 100 000 kertaa.

(ADS-4900W) Kaikkia rullia on käytetty yli 200 000 kertaa.

Vaihda kaikki rullat uusiin. Jos osaa ei vaihdeta, skannaustuloksissa voi esiintyä virheitä.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Rullapaketin vaihtaminen

Virheellinen PIN-koodi

Secure Function Lock -toiminnossa annettu PIN-numero oli virheellinen.

Syötä oikea PIN-numero. Voit tarkistaa Secure Function Lock -asetukset ottamalla yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttö

Väärä verkkoavain

Verkkoavain on virheellinen.

Vahvista verkkoavain ja yritä uudelleen.

Yhteyt. ei saatu

Laitetta ei voitu yhdistää verkkoon.

Tarkista seuraavat:

• PIN-numero on virheellinen.
  • Et painanut WPS-painiketta useammassa kuin yhdessä langattomassa tukiasemassa/reitittimessä.
  • Langattoman tukiaseman/reitittimen virta on kytkettynä.
  • Käynnistä laite ja langaton tukiasema/reititin uudelleen.