Skannaa verkkoon -profiilin määritys

Kun määrität Skannaa verkkoon -profiilin, voit skannata ja siirtää skannatut tiedot suoraan CIFS-palvelimen kansioon.
Suosittelemme seuraavia selaimia: Microsoft Internet Explorer 11.0 tai uudempi / Microsoft Edge Windows-käyttöjärjestelmässä, Safari 12.0 tai uudempi Mac-käyttöjärjestelmässä, Google Chrome Android-käyttöjärjestelmässä (4.x tai uudempi) ja Google Chrome/Safari iOS-käyttöjärjestelmässä (10.x tai uudempi). Varmista aina, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä selaimessa.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Scan (Skannaa)>Scan to FTP/SFTP/Network (Skannaa FTP:hen/SFTP:hen/verkkoon) tai Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Skannaus kohteeseen FTP/SFTP/Verkko/SharePoint).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse Network (Verkko)-vaihtoehto ja valitse sitten Submit (Lähetä).
    image
    (ADS-4700W/ADS-4900W) Jos haluat lähettää tietoja määrättyyn CIFS-palvelimen kansioosi, valitse On (Päällä)-asetus Send to My Folder (Lähetä omaan kansioon) -toiminnolle.
  6. Napsauta Scan to FTP/SFTP/Network Profile (Skannaa FTP:hen/SFTP:hen/verkkoprofiiliin)- tai Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint Profile (Skannaus kohteeseen FTP/SFTP/Verkko/SharePoint-profiili)-valikkoa.
  7. Valitse profiili, jonka haluat määrittää tai jota haluat muuttaa.
    image

Merkkien ?, /, \, ", :, <, >, | tai * käyttäminen saattaa aiheuttaa tiedonsiirtovirheen.

Valinta Kuvaus
    Profile Name (Profiilin nimi)

Kirjoita tämän palvelinprofiilin nimi (enintään 14 numero- tai kirjainmerkkiä). Laite näyttää tämän nimen nestekidenäytössä.

Network Folder Path (Verkkokansiopolku) Kirjoita polku CIFS-palvelimen kansioon, johon haluat lähettää skannatut tiedot.
    File Name (Tiedostonimi)

Valitse tiedostonimi valmiista nimistä tai käyttäjän määrittämistä nimistä. Voit asettaa käyttäjän määrittämät nimet ja tiedostonimen tyylin siirtymisvalikon Scan File Name (Skannaustiedoston nimi) -valikossa.

Quality (Laatu)

Valitse laatuasetus. Kun Auto (Automaattinen) on valittuna, voit säätää värintunnistustasoa Auto Color detect adjust (Automaattisen värintunnistuksen säätö) -pudotusluettelosta.

File Type (Tiedostotyyppi)

Valitse skannattavan tiedoston tiedostotyyppi.

Document Size (Asiakirjan koko)

Valitse asiakirjan koko luettelosta. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan varmistaa, että skannatun tiedoston koko on oikea.

Margin Settings (Marginaaliasetukset)

Säädä asiakirjan marginaaleja.

File Size (Tiedoston koko)

Valitse tiedostokoko.

Skip Blank Page (Ohita tyhjä sivu)

Valitse On (Päällä), jos haluat ohittaa asiakirjan tyhjät sivut skannattaessa.

Skip Blank Page Sensitivity (Tyhjän sivun ohitus)

Valitse skannattujen tietojen tyhjien sivujen tunnistuksen herkkyystaso. Mitä korkeampi herkkyystaso, sitä herkemmin laite tunnistaa sivun tyhjäksi.

Multifeed Detection (Monisyötön tunnistus)

Tunnista monisyöttövirhe.

Document Separation (Asiakirjojen erottelu)

Jaa skannattu kuva sivuiksi.

Kun asiakirjoja on skannattu useita, voit jakaa asiakirjat sivuiksi ja tallentaa ne erikseen käyttämällä tätä toimintoa. Voit myös määrittää sivumäärän, jonka mukaan asiakirja jaetaan.

Colour/Grey TIFF Compress (Värillisen/harmaan kuvan TIFF-pakkaus)

Valitse pakkauksen TIFF-tiedostotyyppi värilliselle/harmaalle asiakirjalle.

B&W TIFF Compress (Mustavalkokuvan TIFF-pakkaus)

Valitse pakkauksen TIFF-tiedostotyyppi mustavalkoasiakirjalle.

Scan Preview (Skannauksen esikatselu)

(ADS-4700W/ADS-4900W)

Esikatsele skannaustulosta ennen skannattujen tietojen tallennusta.

2-sided Scan (Kaksipuolinen skannaus)

Valitse On (Päällä), jos haluat skannata asiakirjan kummankin puolen.

Brightness (Kirkkaus)

Valitse kirkkaustaso.

Contrast (Kontrasti)

Valitse kontrastitaso.

Continuous Scan (Jatkuva skannaus)

Skannaa ADS:n enimmäiskapasiteettia enemmän sivuja ja tallenna ne yhdeksi datatiedostoksi.

Auth. Method (Todennusmenetelmä) Vain NTLMv2 on käytettävissä.
    Username (Käyttäjänimi)

Kirjoita käyttäjätunnus (enintään 96 merkkiä), jolla on tietojen kirjoitusoikeus Network Folder Path (Verkkokansiopolku)-kentässä määritettyyn kansioon. Jos käyttäjätunnus on osa toimialuetta, kirjoita käyttäjätunnus jollakin seuraavista tavoista:

user@domain (käyttäjä@toimialue)

domain\user (toimialue\käyttäjä)

Password (Salasana)

Kirjoita salasana (enintään 33 merkkiä), joka liittyy Username (Käyttäjänimi)-kenttään kirjoitettuun käyttäjänimeen. Kirjoita salasana uudelleen Retype password (Kirjoita salasana uudelleen) -kenttään.

8. Napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.
  9. SNTP (verkon aikapalvelin) on määritettävä tai päivämäärä, kellonaika ja aikavyöhyke on asetettava oikein ohjauspaneelissa. Ajan on oltava sama kuin CIFS-palvelimen käyttämä aika.