Koti > Säännöllinen kunnossapito > Tarvikkeiden vaihtaminen > Rullapaketin vaihtaminen (ADS-4300NADS-4700W)

Rullapaketin vaihtaminen (ADS-4300N/ADS-4700W)

Vastaavat mallit:ADS‑4300N / ADS‑4700W

Laitteessasi on skannauslaskuri, joka laskee automaattisesti, kuinka monta kertaa laite on skannannut. Rullapaketti voi olla tarpeen vaihtaa noin 100 000 skannauksen välein.

Kun olet vaihtanut rullat, nollaa käyttölaskuri, jotta laite alkaa laskea nollasta.

image

Alempi syöttörulla

image

Ylempi syöttörulla

image

Jarrutela

1. Poista ADS.
    image
  2. Avaa etukansi painamalla vapautuskielekettä.
    image
  3. Paina syöttörullan kannen oikeaa puolta vasemmalle päin ja vedä se alas.
    image
  4. Poista kumpikin syöttörulla.
    image
  5. Sovita uusi alempi syöttörulla aukkoon ja liu’uta se sitten vasemmalle akselin päälle.
    image
  6. Sovita uusi ylempi syöttörulla aukkoon ja liu’uta se sitten vasemmalle akselin päälle.
    image
  7. Sulje syöttörullan kansi.
    image
  8. Käännä laite ympäri kuvan esittämällä tavalla.
    image
    HUOMIO
    Jotkin laitteen kohdat voivat aiheuttaa loukkaantumisen, jos etukansi (varjostettu alue kuvassa) suljetaan voimalla. Ole varovainen, kun asetat kätesi varjostetulle alueelle tai sen lähelle.
  9. Paina jarrutelan kannen vasenta yläsivua alaspäin ja vedä se alas.
    image
  10. Pidä kiinni jarrutelan akselista ja vedä sitä itseäsi kohti ja poista sitten jarrutela vetämällä se ulos oikealle päin.
    image
  11. Pujota uusi jarrutela akselin päälle ja työnnä sitten jarrutela laitteen sisään.
    image
  12. Sulje jarrutelan kansi.
    image
  13. Sulje etukansi ja käännä laitetta niin, että se osoittaa eteenpäin.
    image
  14. Paina ADS:ää lujasti, kunnes se lukittuu paikalleen.
    image
  15. Nollaa rullan laskuri:
    • ADS-4300N
      1. Tee jokin seuraavista:
        • Windows

Käynnistä image (Brother Utilities) ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Etäasetusohjelma.

• Mac

Valitse Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat>Brother, valitse mallisi nimi ja kaksoisnapsauta sitten Brother Remote Setup-kuvaketta.

Jos Etsi laitteita -valintaikkuna tulee näkyviin, valitse mallisi nimi ja valitse sitten Yhdistä.
      2. Napsauta Laitetiedot vasemmassa siirtymisruudussa.
      3. Siirry Jäljellä oleva käyttöikä-kohtaan ja napsauta Nollaa-painiketta, mikä nollaa syöttörullan laskurin.
      4. Sulje Etäasetusohjelma-ikkuna osoittamalla OK.
    • ADS-4700W
      1. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Laitetiedot]>[Käyttölaskurit].
      2. Paina [Rullalukema]-painiketta.
      3. Kun nestekidenäytössä näkyy vahvistusviesti, paina [Kyllä]-painiketta.
      4. Paina image-painiketta.