Koti > Säännöllinen kunnossapito > Tarvikkeiden vaihtaminen > Rullapaketin vaihtaminen (ADS-4900W)

Rullapaketin vaihtaminen (ADS-4900W)

Vastaavat mallit:ADS‑4900W

Laitteessasi on skannauslaskuri, joka laskee automaattisesti, kuinka monta kertaa laite on skannannut. Rullapaketti voi olla tarpeen vaihtaa noin 200 000 skannauksen välein.

Kun olet vaihtanut rullat, nollaa käyttölaskuri, jotta laite alkaa laskea nollasta.

image

Syöttörulla

image

Jarrutela

1. Poista ADS.
    image
  2. Avaa etukansi painamalla vapautuskielekettä.
    image
  3. Paina syöttörullan kannen vasenta yläsivua alaspäin ja vedä kansi alas.
    image
  4. Vedä syöttörullan vipua alaspäin.
    image
  5. Poista syöttörulla.
    image
  6. Aseta uusi syöttörulla laitteeseen.
    image
  7. Pyöritä vipua, kunnes syöttörulla lukittuu paikalleen.
    image
  8. Sulje syöttörullan kansi.
    image
  9. Käännä laite ympäri kuvan esittämällä tavalla.
    image
    HUOMIO
    Jotkin laitteen kohdat voivat aiheuttaa loukkaantumisen, jos etukansi (varjostettu alue kuvassa) suljetaan voimalla. Ole varovainen, kun asetat kätesi varjostetulle alueelle tai sen lähelle.
  10. Paina jarrutelan kannen kumpaakin puolta samaan aikaan sisäänpäin ja vedä kansi alas.
    image
  11. Nosta jarrutela sormellasi pois.
    image
  12. Asenna uusi jarrutelan akseli aukkoon kuvan esittämällä tavalla ja työnnä jarrutela laitteen sisään.
    image
  13. Sulje jarrutelan kansi.
    image
  14. Sulje etukansi ja käännä laitetta niin, että se osoittaa eteenpäin.
    image
  15. Paina ADS:ää lujasti, kunnes se lukittuu paikalleen.
    image
  16. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Laitetiedot]>[Käyttölaskurit].
  17. Jos haluat nollata syöttörullan laskurin, paina [Rullalukema]-painiketta.
  18. Kun nestekidenäytössä näkyy vahvistusviesti, paina [Kyllä]-painiketta.
  19. Paina image-painiketta.