Koti > Vianetsintä > Virhe- ja huoltoilmoitukset

Virhe- ja huoltoilmoitukset

Vastaavat mallit:ADS‑4300N

Ohjauspaneelin merkkivaloilmaisimet on selitetty tässä taulukossa.

Jos laitteessa on vika, jota et voi itse korjata, ota yhteys Brother-jälleenmyyjään tai Brotherin asiakaspalveluun.

Virheilmaisin Virran merkkivalo Kuvaus
image
image
Merkkivalo ei pala.
image
image
Merkkivalo palaa.
image
image
Merkkivalo vilkkuu.
Virheilmaisin
Virran merkkivalo
Laitteen tila
image
image

Asiakirjatukos

Poista paperitukos. Jos skannaat pitkää asiakirjaa, valitse Pitkä paperi Skannauskoko- tai Asiakirjan koko -pudotusluettelosta.

Asiakirjan syöttövirhe

Laite ei pysty syöttämään asiakirjaa. Avaa etukansi ja poista asiakirja. Sulje etukansi ja lisää asiakirja uudelleen.

Monisyötön tunnistuksen virhe

Useampi kuin yksi sivu syötettiin samalla kertaa, tai alkuperäinen asiakirja sisältää eripituisia papereita. Korjaa monisyöttöongelma, tarkista paperien pituudet ja yritä sitten skannata uudelleen.

Etukansi on auki

Etukansi on auki.

Käyttövirhe

• Skannaa PC:hen
    • USB-kaapelia ei ole kytketty laitteeseen. Kytke USB-kaapeli.
  • Skannaa USB:hen
    • USB-muistitikkua ei ole asetettu laitteeseen. Aseta USB-muistitikku laitteeseen.
    • USB-muistitikku irrotettiin, kun sitä vielä käytettiin. Aseta USB-muistitikku uudelleen laitteeseen.

Laitetta ei voi käyttää

• USB-laite, jota ei tueta, on asetettu USB-porttiin. Poista laite.

Liikaa tiedostoja USB-muistitikussa (Skannaa USB:hen)

Laite ei voi tallentaa USB-muistitikkuun, koska se sisältää liian monta tiedostoa. Irrota USB-muistitikku ja tee sitten jompikumpi seuraavista:

• Poista USB-muistitikusta tiedostot tai kansiot, joita ei käytetä, ja yritä uudelleen.
  • Käytä USB-muistitikkua, jossa on vapaata tilaa.
image
image

Laiteohjelmistoa päivitetään

Laiteohjelmiston päivitys on meneillään. Odota, että päivitys on valmis.

image
image

Määräaikaishuoltolaskurin arvo on yli 5 000.

Vahvista jäljellä oleva käyttöikä Laitetiedot-valintaikkunassa etäasetustoiminnon avulla.

Jos määräaikaishuoltolaskuri on ylittänyt rajan, puhdista laite pian. Jos et tee niin, saattaa ilmetä asiakirjatukoksia ja paperinsyöttöongelmia. Kun olet puhdistanut laitteen, nollaa määräaikaishuoltolaskuri etäasetustoiminnon avulla. imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannerin ja rullien puhdistaminen

Syöttörullaa on käytetty yli 100 000 kertaa.

Vahvista jäljellä oleva käyttöikä Laitetiedot-valintaikkunassa etäasetustoiminnon avulla.

Jos syöttörulla tai jarrutela on ylittänyt käyttörajansa, vaihda ne ja nollaa sitten rullan laskuri käyttäen etäasennustoimintoa. imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Rullapaketin vaihtaminen

image
Lisätietoja virheistä saat tarkistamalla laitteesi tilan Brother iPrint&Scanissa (Windows ja Mac).