Koti > Vianetsintä > Virhe- ja kunnossapitoviestit > Brother Web Connect -toiminnon käytön aikana ilmenevät virheviestit

Brother Web Connect -toiminnon käytön aikana ilmenevät virheviestit

Vastaavat mallit:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Brother-laite näyttää virhesanoman virheen sattuessa. Yleisimmät virhesanomat on kuvattu taulukossa.

Voit korjata useimmat virheet itse. Jos tarvitset lisää vinkkejä, siirry laitemallin Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys -sivulle osoitteeseen support.brother.com.

Yhteysvirhe

Virhesanomat

Syy

Toimenpide

Yhteysvirhe 02

Laitetta ei ole kytketty verkkoon.
  • Tarkista, että verkkoyhteys toimii.
  • Jos Internetiin- tai Sovell.-painiketta painettiin pian laitteen käynnistämisen jälkeen, verkkoyhteyttä ei ehkä ollut vielä muodostettu. Odota hetki ja yritä uudelleen.

Yhteysvirhe 03

• Verkon tai palvelimen asetukset ovat virheelliset.
  • Ongelma verkossa tai palvelimessa.
  • Varmista, että verkkoasetukset ovat oikeat, tai odota hetki ja yritä uudelleen.
  • Jos Internetiin- tai Sovell.-painiketta painettiin pian laitteen käynnistämisen jälkeen, verkkoyhteyttä ei ehkä ollut vielä muodostettu. Odota hetki ja yritä uudelleen.

Yhteysvirhe 07

Päivämäärän ja kellonajan asetukset ovat virheelliset. Määritä päivämäärä ja kellonaika oikein. Jos laitteen virtajohto irrotetaan, päivämäärän ja kellonajan asetukset saattavat muuttua oletusasetuksiksi.

Todennusvirhe

Virhesanomat

Syy

Toimenpide

Todennusvirhe 01

PIN-koodi, jonka kirjoitit tilin käyttämistä varten, on virheellinen. PIN-koodi on nelinumeroinen luku, joka annettiin, kun tili rekisteröitiin laitteeseen. Anna oikea PIN.

Todennusvirhe 02

Annettu väliaikainen tunnus on virheellinen. Anna oikea väliaikainen tunnus.
Annettu väliaikainen tunnus on vanhentunut. Väliaikainen tunnus on voimassa 24 tuntia. Ota Brother Web Connect -yhteys uudelleen käyttöön, jolloin saat väliaikaisen tunnuksen, ja rekisteröi tili laitteelle uuden tunnuksen avulla.

Todennusvirhe 03

Näyttönimeksi annettu nimi on jo rekisteröity toiselle palvelun käyttäjälle. Anna toinen näyttönimi.

Palvelinvirhe

Virhesanomat

Syy

Toimenpide

Palvelinvirhe 01

Laitteen todennustiedot (joita tarvitaan palvelun käyttöön) ovat vanhentuneita tai virheellisiä. Pyydä Brother Web Connect -käyttöoikeutta uudelleen saadaksesi uuden väliaikaisen tunnuksen. Käytä sitten uutta tunnusta, jonka avulla voit rekisteröidä tilin laitteeseen.

Palvelinvirhe 03

Ladattavassa tiedostossa saattaa olla jokin seuraavista ongelmista:
  • Tiedosto ylittää palvelun jonkin rajoituksen, kuten kuvapisteiden määrän, tiedoston koon jne.
  • Tiedostotyyppiä ei tueta.
  • Tiedosto on vioittunut.
Tiedostoa ei voi käyttää:
  • Tarkista palvelun koko- tai muotorajoitukset.
  • Tallenna tiedosto käyttäen eri tiedostotyyppiä.
  • Jos mahdollista, hae tiedostosta uusi vioittumaton versio.

Palvelinvirhe 13

Palvelussa on ongelma, eikä sitä voi käyttää juuri nyt. Odota hetki ja yritä uudelleen. Jos viesti tulee näyttöön uudelleen, yritä käyttää palvelua tietokoneelta. Näin voit tarkistaa, onko palvelu käytettävissä.

Pikakuvakevirhe

Virhesanomat

Syy

Toimenpide

Pikavalintavirhe 02

Pikakuvaketta ei voi käyttää, koska tili poistettiin sen jälkeen, kun pikakuvake oli rekisteröity. Poista pikakuvake ja rekisteröi sitten tili ja pikakuvake uudelleen.